tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

tina gaber robert golob dallas insta Reporter.si

Filmi Roberta Goloba: iz romantične komedije s ...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

Benjamin Šeško Njena.si

To je lepo dekle Benjamina Šeška

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

nu
nu
2 13.06.2020 10:12:22

BRUTALNO! Hrvat v dresu Milana in njegovo posredovanje ZA ZAPOR! (video)

Profimedia
Kung fu Ante.

Italijanski nogomet se je vrnil s sinočnjo tekmo Juventusa in Milana. Povratna tekma polfinala pokala se je končala brez zadetkov, v finale pa je napredovala Stara dama, prva tekma v Milanu se je namreč končala z izidom 1:1.


Srečanje je obeležil hrvaški napadalec Ante Rebić, ki je bil izključen zaradi brutalnega posredovanja na Danilu. Hrvat je videl rdeče, Milan pa je že v 17. minuti ostal z 10. igralci.

"Milan je igral z visoko dvignjeno glavo, Rebić pa z visoko dvignjeno nogo. S taekwondojsko potezo je spomnil na Zlatana Ibrahimovića, toda žal v napačnem smislu. Rebić je sinoči nosil veliko odgovornost na svojih ramenih, toda z neumnim prekrškom je uničil vse Milanove upe na finale. Incident se je zgodil potem, ko je Ronaldo zapravil strel z bele točke. Milan je ostal pri življenju, da bi ga Rebić nemudoma pahnil na rob prepada. Ne gre ga obsojati, saj sta ga prav ta žar in borbeni duh pripeljala do statusa prvega napadalca, toda tovrstni prekrški lahko spremenijo kariero, kot je bilo temu tako v primeru Nigela de Jonga in SP 2010," je zapisala La Gazzetta in pri tem Rebiću prisodila najslabšo oceno.

Značke: ante-rebić, milan

Članki iz rubrike