Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 27. septembra

pocivalsek maska bobo Reporter.si

Ministra Počivalška pičil sršen, zaradi hude ...

reešvalni pas, primorska avtocesta Svet24.si

FOTO: V času petkove nesreče na primorki, v ...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

mario galunic Njena.si

V njegov čudoviti dom lahko pride le malo ljudi

STA
STA
0 25.02.2020 19:07:03

Verdinek podaljšal z Gorenjem

alesfevzer.com
Slovenski rokometni prvoligaš Gorenje iz Velenja je podaljšal pogodbo z enim najboljših strelcev lige NLB Maticem Verdinkom, ki bo v Velenju ostal do konca sezone 2021/22, so sporočili iz kluba.

Petindvajsetletni rokometaš je v vrste os prestopil pred začetkom sezone 2017/18. V Mariboru je igral od leta 2013, prej pa bil član celjskega kluba, v katerem je že kot kadet okusil tudi igranje v članski ekipi.

Verdinek je med drugim prejel priznanje Rokometne zveze Slovenje za najbolj koristnega igralca ter najboljšega strelca pretekle sezone. Tudi v tej sezoni se njegov strelski pohod ni ustavil. Trenutno zaseda drugo mesto na lestvici strelcev lige NLB - na 18 tekmah je dosegel 125 zadetkov, s tekmo manj kot ostali višjeuvrščeni igralci. Skupaj z evropskimi tekmami in pokalom Slovenije pa je v letošnji sezoni dosegel kar 183 zadetkov, kar je povprečno sedem golov na tekmo.

"V klubu sem zadovoljen, z ekipo se dobro razumemo, tako da nisem imel veliko pomislekov, da ne bi ostal tukaj. Dobro delamo, kar se kaže tudi na naših rezultatih. Mislim, da če bomo dlje časa skupaj, smo sposobni še dosti dobrega narediti za ta klub, tako da sem vesel, da ostajam tukaj. Karkoli bo novega, se bomo morali prilagoditi, tako kot smo se tudi v tej sezoni in verjamem, da bodo tudi rezultati prišli. Vzdušje je dobro v ekipi, pridobili smo tudi več navijačev na tekmah, vidi se, da so zadovoljni z nami. Ni velikih pritiskov, tako da lahko dobro sodelujemo tako z ekipo, kot tudi z vodstvom," je dejal Verdinek.

Značke: rokomet, dp

Članki iz rubrike