reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 25.02.2020 19:07:03

Verdinek podaljšal z Gorenjem

alesfevzer.com
Slovenski rokometni prvoligaš Gorenje iz Velenja je podaljšal pogodbo z enim najboljših strelcev lige NLB Maticem Verdinkom, ki bo v Velenju ostal do konca sezone 2021/22, so sporočili iz kluba.

Petindvajsetletni rokometaš je v vrste os prestopil pred začetkom sezone 2017/18. V Mariboru je igral od leta 2013, prej pa bil član celjskega kluba, v katerem je že kot kadet okusil tudi igranje v članski ekipi.


Verdinek je med drugim prejel priznanje Rokometne zveze Slovenje za najbolj koristnega igralca ter najboljšega strelca pretekle sezone. Tudi v tej sezoni se njegov strelski pohod ni ustavil. Trenutno zaseda drugo mesto na lestvici strelcev lige NLB - na 18 tekmah je dosegel 125 zadetkov, s tekmo manj kot ostali višjeuvrščeni igralci. Skupaj z evropskimi tekmami in pokalom Slovenije pa je v letošnji sezoni dosegel kar 183 zadetkov, kar je povprečno sedem golov na tekmo.

"V klubu sem zadovoljen, z ekipo se dobro razumemo, tako da nisem imel veliko pomislekov, da ne bi ostal tukaj. Dobro delamo, kar se kaže tudi na naših rezultatih. Mislim, da če bomo dlje časa skupaj, smo sposobni še dosti dobrega narediti za ta klub, tako da sem vesel, da ostajam tukaj. Karkoli bo novega, se bomo morali prilagoditi, tako kot smo se tudi v tej sezoni in verjamem, da bodo tudi rezultati prišli. Vzdušje je dobro v ekipi, pridobili smo tudi več navijačev na tekmah, vidi se, da so zadovoljni z nami. Ni velikih pritiskov, tako da lahko dobro sodelujemo tako z ekipo, kot tudi z vodstvom," je dejal Verdinek.

Značke: rokomet, dp

Članki iz rubrike