luna roka Dobra karma

Naravni ritmi v mesecu aprilu skozi djotiš ...

babica, ženska, zamišljena, žalostna, upokojenka, starka Svet24.si

Izpoved slovenske starostnice: "Po vasi so ...

lucija sikovec usaj pl1 Reporter.si

Upam si trditi, da ko je Janša prevzel ...

infekecijska klinika ljubljana, koronavirus Svet24.si

V soboto potrjenih 46 novih okužb, ugasnili dve ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

04CONTAGION-01-videoSixteenByNineJumbo1600 Odkrito.si

Je to film, ki je napovedal pandemijo ...

inja zalta Njena.si

Preobrat: Inja Zalta po zbiranju denarja že doma

ou
ou
0 25.02.2020 15:00:47

Zvezdniki PSG-ja v Thermani Laško! (video)

Luka in Nikola Karabatić
PSG
V sredini februarja so v Thermani Laško že četrtič gostili atraktivno rokometno ekipo Paris Saint-Germain na čelu s slavnimi imeni preteklega evropskega prvenstva, kot so Nikola Karabatić, Sander Sagosen, Mikkel Hansen, Kamil Syrpzak, Gudjon Sigurdsson in drugi. Namen njihovega obiska je bila tekma lige prvakov proti perspektivni ekipi RK Celje Pivovarna Laško, ki še ostaja v igri za izločilne boje.

Thermana Laško, ki ima bogate izkušnje z gostitvijo profesionalnih ekip, je tudi tokrat poskrbela, da je sicer kratko bivanje bilo izpopolnjeno do zadnje podrobnosti, ki jih zahteva ekipa takšnega ranga. Poleg uporabe sob, ki so bile ločene od preostalih gostov, so člani atraktivne rokometne ekipe imeli tudi zasebno kongresno dvorano za sestanke z videoanalizami, urejen fizioterapevtski prostor za masaže ter seveda jedilnico s svojim bifejem, pripravljenem po strogem jedilniku. Bivanje v Laškem in sloves ekipe se je širil tudi po lokalnem okolju, saj je športnike ob prihodu čakalo kar nekaj navijačev, ki so prišli po avtograme in spominsko fotografijo s svetovno znanimi zvezdami rokometa.

Utrinke njihovega bivanja lahko preverite na videoposnetku na spodnji povezavi: https://www.thermana.si/

Še obsežnejša rokometna zgodba se bo v Thermani Laško odvijala tudi v mesecu avgustu, ko bodo gostili ekipe v sklopu moškega Evropskega prvenstvu do 18 let. Slednje bo v Celju potekalo med 13. in 23. avgustom. Lansko leto je sicer Thermana gostila že EP kadetinj, leto poprej pa EP mladincev, ki so takrat postali tudi evropski prvaki.

Značke: psg, laško, thermana

Članki iz rubrike