duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 4. junija

orban jansa Reporter.si

Ogrske nočemo, Prekmurja ne damo: 100 let po ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Saša Einsiedler-18 Njena.si

Saša Einsiedler znova pod žarometi

ou
ou
0 25.02.2020 15:00:47

Zvezdniki PSG-ja v Thermani Laško! (video)

Luka in Nikola Karabatić
PSG
V sredini februarja so v Thermani Laško že četrtič gostili atraktivno rokometno ekipo Paris Saint-Germain na čelu s slavnimi imeni preteklega evropskega prvenstva, kot so Nikola Karabatić, Sander Sagosen, Mikkel Hansen, Kamil Syrpzak, Gudjon Sigurdsson in drugi. Namen njihovega obiska je bila tekma lige prvakov proti perspektivni ekipi RK Celje Pivovarna Laško, ki še ostaja v igri za izločilne boje.

Thermana Laško, ki ima bogate izkušnje z gostitvijo profesionalnih ekip, je tudi tokrat poskrbela, da je sicer kratko bivanje bilo izpopolnjeno do zadnje podrobnosti, ki jih zahteva ekipa takšnega ranga. Poleg uporabe sob, ki so bile ločene od preostalih gostov, so člani atraktivne rokometne ekipe imeli tudi zasebno kongresno dvorano za sestanke z videoanalizami, urejen fizioterapevtski prostor za masaže ter seveda jedilnico s svojim bifejem, pripravljenem po strogem jedilniku. Bivanje v Laškem in sloves ekipe se je širil tudi po lokalnem okolju, saj je športnike ob prihodu čakalo kar nekaj navijačev, ki so prišli po avtograme in spominsko fotografijo s svetovno znanimi zvezdami rokometa.

Utrinke njihovega bivanja lahko preverite na videoposnetku na spodnji povezavi: https://www.thermana.si/

Še obsežnejša rokometna zgodba se bo v Thermani Laško odvijala tudi v mesecu avgustu, ko bodo gostili ekipe v sklopu moškega Evropskega prvenstvu do 18 let. Slednje bo v Celju potekalo med 13. in 23. avgustom. Lansko leto je sicer Thermana gostila že EP kadetinj, leto poprej pa EP mladincev, ki so takrat postali tudi evropski prvaki.

Značke: psg, laško, thermana

Članki iz rubrike