ženska v rdečem Dobra karma

To so fizični aduti žensk, ki moškim najbolj ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 28. septembra

toninn jansa pl Reporter.si

Od Kučanovega sina do Janševega ministranta: ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

gantar Necenzurirano

V imenu korone polnijo ordinacije in žepe ...

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

ana jaka Njena.si

Ana in Jaka Hafner nista zaročena: Nategu so vsi ...

ou
ou
0 25.02.2020 15:00:47

Zvezdniki PSG-ja v Thermani Laško! (video)

Luka in Nikola Karabatić
PSG
V sredini februarja so v Thermani Laško že četrtič gostili atraktivno rokometno ekipo Paris Saint-Germain na čelu s slavnimi imeni preteklega evropskega prvenstva, kot so Nikola Karabatić, Sander Sagosen, Mikkel Hansen, Kamil Syrpzak, Gudjon Sigurdsson in drugi. Namen njihovega obiska je bila tekma lige prvakov proti perspektivni ekipi RK Celje Pivovarna Laško, ki še ostaja v igri za izločilne boje.

Thermana Laško, ki ima bogate izkušnje z gostitvijo profesionalnih ekip, je tudi tokrat poskrbela, da je sicer kratko bivanje bilo izpopolnjeno do zadnje podrobnosti, ki jih zahteva ekipa takšnega ranga. Poleg uporabe sob, ki so bile ločene od preostalih gostov, so člani atraktivne rokometne ekipe imeli tudi zasebno kongresno dvorano za sestanke z videoanalizami, urejen fizioterapevtski prostor za masaže ter seveda jedilnico s svojim bifejem, pripravljenem po strogem jedilniku. Bivanje v Laškem in sloves ekipe se je širil tudi po lokalnem okolju, saj je športnike ob prihodu čakalo kar nekaj navijačev, ki so prišli po avtograme in spominsko fotografijo s svetovno znanimi zvezdami rokometa.

Utrinke njihovega bivanja lahko preverite na videoposnetku na spodnji povezavi: https://www.thermana.si/

Še obsežnejša rokometna zgodba se bo v Thermani Laško odvijala tudi v mesecu avgustu, ko bodo gostili ekipe v sklopu moškega Evropskega prvenstvu do 18 let. Slednje bo v Celju potekalo med 13. in 23. avgustom. Lansko leto je sicer Thermana gostila že EP kadetinj, leto poprej pa EP mladincev, ki so takrat postali tudi evropski prvaki.

Značke: psg, laško, thermana

Članki iz rubrike