Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ru
ru
0 23.10.2019 20:34:56

PRESENEČENJE PRI VIJOLIČASTIH: Pri Mariboru so ZAMENJALI TRENERJA, odslej bo na klopi sedel ...

rk-maribor.si
Sprememba na klopi.

Pri rokometnem klubu Maribor so se po štirih letih odločili, da zamenjajo trenerja. Potem ko so vijoličasti na prvih šestih tekmah v ligi NLB vsega enkrat zmagali, so se v vodstvu kluba odločili, da je čas za spremembo. Za sodelovanje so se zahvalili izkušenemu strokovnjaku Marku Šibili in namesto njega pa je trenersko žezlo prevzel 40-letni hrvaški trener Davor Rokavec. 

Slednji je dolgo časa deloval v Zagrebu, kjer je bil nekaj časa pomočnik legendarnemu Linu Červarju, potem je za nekaj časa tudi sam prevzel vodenje zagrebškega kluba, nazadnje je bil pri Zagrebu pomočnik Branku Tamšetu. 

"V letošnji sezoni smo načrtno pomladili ekipo in si s tem zastavili visoke cilje na dolgi rok. Vsi igralci članske ekipe so individualno zelo kvalitetni. Pod vodstvom Marka Šibile so pridobili izjemno veliko tehničnega znanja, a rezultati niso bili takšni, kot bi si želeli. Vodstvo kluba je veliko težavo videlo v tem, da igralci ne delujejo kot ekipa, da manjka ekipni duh in želja po zmagi. Veseli nas, da smo se dogovorili z Davorjem Rokavcem, ki bo v navezi s pomočnikom Tomijem Matjašičem dvignil ekipo in poskrbel, da se bomo v dvorani Tabor spet veselili uspehov našega kluba," je vse skupaj pojasnil poslovni direktor Maribora Mihael Pisanec.

"Prihajam v klub, ki sodi v vrh slovenskega rokometa. Ob klicu sem takoj začutil, da gre za pravi izziv, ki sem ga z veseljem sprejel. V ekipi vidim veliko potenciala, potrebne so določene spremembe in vnos energije, s katero bomo prišli do željenih rezultatov," pa je ob prihodu v štajersko prestolnico dejal Rokavec. 

Članki iz rubrike