ljubezen Dobra karma

Verjeli ali ne: ljubezen se skriva v krvni skupini...

evelyn vadie sides Svet24.si

Malčico so iskali kar dva dni, ob strani ji je ...

PERISKOP zan katja3 Reporter.si

Janšev državni sekretar za nacionalno varnost ...

peter-kočjaž, filipini Svet24.si

FOTO: Peter in Natalija obtičala na Filipinih: ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

Blaž Švab 1 Odkrito.si

Blaž Švab: "O svoji bolezni nisem govoril, ker ...

Rok Kunaver Njena.si

'Robert' v resnici dobrosrčen in dobrodelen

ru
ru
0 23.10.2019 20:34:56

PRESENEČENJE PRI VIJOLIČASTIH: Pri Mariboru so ZAMENJALI TRENERJA, odslej bo na klopi sedel ...

rk-maribor.si
Sprememba na klopi.

Pri rokometnem klubu Maribor so se po štirih letih odločili, da zamenjajo trenerja. Potem ko so vijoličasti na prvih šestih tekmah v ligi NLB vsega enkrat zmagali, so se v vodstvu kluba odločili, da je čas za spremembo. Za sodelovanje so se zahvalili izkušenemu strokovnjaku Marku Šibili in namesto njega pa je trenersko žezlo prevzel 40-letni hrvaški trener Davor Rokavec. 

Slednji je dolgo časa deloval v Zagrebu, kjer je bil nekaj časa pomočnik legendarnemu Linu Červarju, potem je za nekaj časa tudi sam prevzel vodenje zagrebškega kluba, nazadnje je bil pri Zagrebu pomočnik Branku Tamšetu. 

"V letošnji sezoni smo načrtno pomladili ekipo in si s tem zastavili visoke cilje na dolgi rok. Vsi igralci članske ekipe so individualno zelo kvalitetni. Pod vodstvom Marka Šibile so pridobili izjemno veliko tehničnega znanja, a rezultati niso bili takšni, kot bi si želeli. Vodstvo kluba je veliko težavo videlo v tem, da igralci ne delujejo kot ekipa, da manjka ekipni duh in želja po zmagi. Veseli nas, da smo se dogovorili z Davorjem Rokavcem, ki bo v navezi s pomočnikom Tomijem Matjašičem dvignil ekipo in poskrbel, da se bomo v dvorani Tabor spet veselili uspehov našega kluba," je vse skupaj pojasnil poslovni direktor Maribora Mihael Pisanec.

"Prihajam v klub, ki sodi v vrh slovenskega rokometa. Ob klicu sem takoj začutil, da gre za pravi izziv, ki sem ga z veseljem sprejel. V ekipi vidim veliko potenciala, potrebne so določene spremembe in vnos energije, s katero bomo prišli do željenih rezultatov," pa je ob prihodu v štajersko prestolnico dejal Rokavec. 

Članki iz rubrike