Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
0 22.10.2019 16:49:38

Zdaj KRADEJO že OTROKOM, ki se ukvarjajo s športom! Kam je šla SLOVENSKA morala?

Fotografija je simbolična.
Profimedia
Polna usta imamo tega, kako se otroci premalo gibajo oziroma ukvarjajo s športom. Toda ko jih pritegnemo, se zgodi nekaj takega.

Ana Jerman poskuša pod okriljem Atletske šole Rožle Prezelj v domačem Tržiču otroke privabiti k športu. Kot nekdanja športnica in vzgojiteljica seveda zelo dobro ve, kako se tem rečem streže. Poleg tega je bila tudi sama vrhunska športnica, njen sin pa ni nihče drug kot Andrej Jerman, nekdanji slovenski smučar, ki se lahko med drugim pohvali s smukaškimi zmagami v svetovnem pokalu.

Oseminšestdesetletna Ana Jerman, ki je še danes aktivna tekačica, je na družbenem omrežju zapisala: "Saj ni res, pa je?, kaj se je danes med vadbo atletike v Križah zgodilo z najmlajšimi. Z otroki smo šli na bližini travnik in s seboj nesli nekaj telovadnih rekvizitov. Za ogrevanje smo se lovili po travniku ( 10 minut). Ko smo se vrnili, rekvizitov ni bilo več. Iskali smo jih, spraševali mimoidoče, ali jih je kdo videl ... Nihče. A enemu so morali biti odveč. Zelo sem žalostna, še bolj so bili otroci, ker so ostali brez rekvizitov. Še dobro, da smo se še naprej lahko lovili in igrali - brez rekvizitov. Tega nam ni mogel nihče vzeti."

Grdo. Res grdo in vredno vsega obsojanja. Kje se je izgubil čut za sočloveka, še posebej čut do otrok in s tem naše prihodnosti?

Značke: kraja, tržič

Članki iz rubrike