pes, zloraba živali Svet24.si

FOTO: Izselili so se, psa pa pustili: "Živel na ...

SLIKA KART ZA ČLANEK ŽIVLJENJE V OBILJU ALI ČLOVEK IN NJEGOVA ORODJA Dobra karma

Izberite karto, ki vas pritegne - skoznjo govori ...

mojca-funkl Svet24.si

Pri sodelovanju v plesnem šovu je imela en sam ...

marihuana marš, konoplja Svet24.si

Sodišče prepričal, da je imel pol kile trave za...

ženska doma Dobra karma

To so načini, da slabe energije iz doma izženete...

galunic1 Njena.si

Mario Galunič: 'Na skrivaj sem si to že dolgo ...

hocevar rifle Njena.si

Kaj se dogaja z Rifletom?

ue
ue
0 22.10.2019 16:49:38

Zdaj KRADEJO že OTROKOM, ki se ukvarjajo s športom! Kam je šla SLOVENSKA morala?

Fotografija je simbolična.
Profimedia
Polna usta imamo tega, kako se otroci premalo gibajo oziroma ukvarjajo s športom. Toda ko jih pritegnemo, se zgodi nekaj takega.

Ana Jerman poskuša pod okriljem Atletske šole Rožle Prezelj v domačem Tržiču otroke privabiti k športu. Kot nekdanja športnica in vzgojiteljica seveda zelo dobro ve, kako se tem rečem streže. Poleg tega je bila tudi sama vrhunska športnica, njen sin pa ni nihče drug kot Andrej Jerman, nekdanji slovenski smučar, ki se lahko med drugim pohvali s smukaškimi zmagami v svetovnem pokalu.

Oseminšestdesetletna Ana Jerman, ki je še danes aktivna tekačica, je na družbenem omrežju zapisala: "Saj ni res, pa je?, kaj se je danes med vadbo atletike v Križah zgodilo z najmlajšimi. Z otroki smo šli na bližini travnik in s seboj nesli nekaj telovadnih rekvizitov. Za ogrevanje smo se lovili po travniku ( 10 minut). Ko smo se vrnili, rekvizitov ni bilo več. Iskali smo jih, spraševali mimoidoče, ali jih je kdo videl ... Nihče. A enemu so morali biti odveč. Zelo sem žalostna, še bolj so bili otroci, ker so ostali brez rekvizitov. Še dobro, da smo se še naprej lahko lovili in igrali - brez rekvizitov. Tega nam ni mogel nihče vzeti."

Grdo. Res grdo in vredno vsega obsojanja. Kje se je izgubil čut za sočloveka, še posebej čut do otrok in s tem naše prihodnosti?

Značke: kraja, tržič

Članki iz rubrike