ženska telefonira Dobra karma

Kam vas v resnici vodijo vaša predvidevanja?

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 19. februarja

KOLUMNA NOVA Damir Crncec PL Reporter.si

Napad na policijo nam kaže kako blizu je ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

o odpadki v kuhinji ana zontar Njena.si

Ana Žontar čustvena, ne more verjeti

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

nu
nu
0 22.05.2019 13:15:49

Kalvarija nekdanjega ljubljenca LJUDSKEGA VRTA: Z Mariborom ŠTIRIKRAT dvignil 'kanto', danes pa bo ...

Jurij Kodrun
Po štirih letih med elito v prihodnji sezoni Stadion Matije Gubca ne bo več prizorišče prvoligaških dvobojev, glavne vloge v dresu Krškega pa bodo prevzeli številni novi igralci. Danes Posavce čaka še zadnje gostovanje v aktualni zasedbi, Andrej Panadić in njegovi varovanci bodo gostje na vijoličasti zabavi.

Dalibor Volaš ne skriva, da je upal na drugačno usodo njegove ekipe. "Tega vsekakor nisem pričakoval, tako se je razpletlo zaradi številnih dejavnikov. V kratkem času se je denimo zamenjalo veliko igralcev, moštvo je igralo pod vodstvom štirih trenerjev in še bi lahko našteval," je vzroke za izpad navedel 32-letni napadalec, ki bo danes skupaj s soigralci del vijoličastega slavja ob 15. naslovu prvaka. Seveda zelo dobro ve, kakšno naj bi bilo ozračje pod Kalvarijo, vse to je že doživel.

"Da, to sem dal skozi. Z Mariborom sem osvojil štiri prvenstvene lovorike. Občutki ob tem so še danes nadvse prijetni," je pristavil Dalibor Volaš. "V Krškem pa sem zdaj spoznal tudi občutek drugačne vrste – kako je izpasti iz slovenske lige. Ta ni prijeten," je globoko vzdihnil izkušeni Koprčan in pred današnjim dvobojem brez tekmovalnega naboja poudaril: "Moje razmišljanje je v prvi vrsti povezano s tem, da grem uživat. Pričakujem lep dvoboj in verjamem, da se bo na tribunah Ljudskega vrta zbralo tudi lepo število gledalcev. Da bomo vsi uživali. Kljub razmerju moči med ekipama in točkovni razliki ne živim v strahu, da bi lahko dobili 'porcijo'. Ne bojim se katastrofe, ker še vedno menim, da imamo dovolj dobro zasedbo, ki se je vsakemu sposobna postaviti po robu. Navsezadnje smo to kljub položaju na lestvice dokazovali tudi v spomladanskem delu prvenstva, ko sreča pogosto ni bila naša zaveznica. Ampak zdaj je, kar je, zadnji dve tekmi si bomo prizadevali odigrati po najboljših močeh." Ob tem Dalibor Volaš ne skriva, da je pred njim še zadnjih 180 minut v krškem dresu. "Zanesljivo odhajam, prav tako kot še številni drugi igralci. Kako in kaj naprej, pa v tem trenutku še ne vem."

Članki iz rubrike