kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 22.05.2019 13:15:49

Kalvarija nekdanjega ljubljenca LJUDSKEGA VRTA: Z Mariborom ŠTIRIKRAT dvignil 'kanto', danes pa bo ...

Jurij Kodrun
Po štirih letih med elito v prihodnji sezoni Stadion Matije Gubca ne bo več prizorišče prvoligaških dvobojev, glavne vloge v dresu Krškega pa bodo prevzeli številni novi igralci. Danes Posavce čaka še zadnje gostovanje v aktualni zasedbi, Andrej Panadić in njegovi varovanci bodo gostje na vijoličasti zabavi.

Dalibor Volaš ne skriva, da je upal na drugačno usodo njegove ekipe. "Tega vsekakor nisem pričakoval, tako se je razpletlo zaradi številnih dejavnikov. V kratkem času se je denimo zamenjalo veliko igralcev, moštvo je igralo pod vodstvom štirih trenerjev in še bi lahko našteval," je vzroke za izpad navedel 32-letni napadalec, ki bo danes skupaj s soigralci del vijoličastega slavja ob 15. naslovu prvaka. Seveda zelo dobro ve, kakšno naj bi bilo ozračje pod Kalvarijo, vse to je že doživel.

"Da, to sem dal skozi. Z Mariborom sem osvojil štiri prvenstvene lovorike. Občutki ob tem so še danes nadvse prijetni," je pristavil Dalibor Volaš. "V Krškem pa sem zdaj spoznal tudi občutek drugačne vrste – kako je izpasti iz slovenske lige. Ta ni prijeten," je globoko vzdihnil izkušeni Koprčan in pred današnjim dvobojem brez tekmovalnega naboja poudaril: "Moje razmišljanje je v prvi vrsti povezano s tem, da grem uživat. Pričakujem lep dvoboj in verjamem, da se bo na tribunah Ljudskega vrta zbralo tudi lepo število gledalcev. Da bomo vsi uživali. Kljub razmerju moči med ekipama in točkovni razliki ne živim v strahu, da bi lahko dobili 'porcijo'. Ne bojim se katastrofe, ker še vedno menim, da imamo dovolj dobro zasedbo, ki se je vsakemu sposobna postaviti po robu. Navsezadnje smo to kljub položaju na lestvice dokazovali tudi v spomladanskem delu prvenstva, ko sreča pogosto ni bila naša zaveznica. Ampak zdaj je, kar je, zadnji dve tekmi si bomo prizadevali odigrati po najboljših močeh." Ob tem Dalibor Volaš ne skriva, da je pred njim še zadnjih 180 minut v krškem dresu. "Zanesljivo odhajam, prav tako kot še številni drugi igralci. Kako in kaj naprej, pa v tem trenutku še ne vem."

Članki iz rubrike