Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

nudizem Svet24.si

Katarina in Dušan v hrvaškem kampu, kjer gostje ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

STA
STA
0 10.05.2018 10:06:37

David Miklavčič se vrača v osje gnezdo

Nikola Miljković
Rokometni klub Gorenje Velenje bo v novi sezoni v svoje vrste vrnil še tretjega rokometaša, ki je v preteklosti že nosil črno-rumeni dres. Moštvu iz Šaleške doline se bo pridružil 35-letni slovenski reprezentant David Miklavčič, ki je s klubom sklenil dvoletno sodelovanje, so sporočili iz velenjskega kluba.

Pred Miklavčičem sta se v osje gnezdo vrnila vratar Emir Taletović in levi zunanji rokometaš Vid Levc, na zunanjih položajih črno-rumenih pa bo v prihodnji sezoni zaigral še novopečeni slovenski reprezentant Aleks Kavčič.

Levoroki in 195 centimetrov visoki Grosupeljčan bo z bogatimi igralskimi izkušnjami v novi sezoni zagotovo eno izmed glavnih žezel os. Znan je kot vselej zanesljiv in racionalen rokometaš, ki je odličen tudi v obrambi. V velenjski Rdeči dvorani je med letoma 2010 in 2013 ta desni zunanji rokometaš že pustil globok pečat, saj je s klubom v tem času dvakrat postal državni prvak.Športno pot je Miklavčič začel v grosupeljskem klubu, nato odšel v trebanjski Trimo, poleg Velenja pa je zastopal še barve beloruskega Dinama iz Minska, Celja Pivovarne Laško, francoskega Tremblayja in hrvaškega Zagreba.

Lansko poletje si je v dresu zagrebških levov na enem izmed pripravljalnih turnirjev poškodoval levo ramo in bil prisiljen prestati operativni poseg, zaradi katerega je bil z igrišč odsoten večji del te sezone. Poškodba, ki je sedaj zanj že preteklost, ga je prikrajšala tudi za nastop na zadnjem evropskem prvenstvu. Do danes je za slovensko člansko izbrano vrsto zbral 107 nastopov in zabil 149 golov.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike