volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 09.05.2018 11:17:48

Obe ekipi Calcit Volleyja z novima okrepitvama

Štirinajst dni po zaključku domačega odbojkarskega prvenstva Calcit Volley že sestavlja ekipo za prihodnjo sezono. Kot prvi se aktualnim državnim, pokalnim in srednjeevropskim podprvakom pridružuje štiriindvajsetletni Šentjernejčan Miha Bregar. Žensko ekipo Calcita je okrepila Nina Kotnik.

Dvesto centimetrov visoki Bregar, ki je zadnje štiri sezone odigral za novomeško Krko, pred tem pa je bil član GO Volleyja iz Nove Gorice ter Kostanjevice na Krki, bo zaigral na mestu srednjega blokerja. Nekdanji član kadetske in mladinske državne reprezentance je s kamniškim klubom podpisal dveletno pogodbo.

Kamniški dres sta po koncu sezone slekla sprejemalec Jure Okroglič, ki bo v prihodnji sezoni zaigral za aktualne slovenske prvake, ter podajalec Radoslaw Gil, ki se po sezoni v prvi slovenski ligi vrača v poljsko Plus ligo.


Novo okrepitev je med svoje vrste dobila tudi že ženska ekipa Calcit Volley. Iz letos tretjeuvrščene ekipe Formula Formis v Kamnik prihaja 185 cm visoka sprejemalka Nina Kotnik. Devetnajstletna Kotnikova se je deset let kalila v Mislinji, sredi sezone 2016/17 pa je prestopila k Formisu. S Calcit Volleyjem je prav tako podpisala dveletno pogodbo.

"Vesel sem, da prihajam v Calcit Volley, saj si želim več kakovostnejšega treninga in tekem na višji ravni. Moja želja je čim več in čim bolje trenirati, da bom kot igralec lahko napredoval. V novem klubu mi motivacije ne manjka, želja pa je osvojitev naslova državnih prvakov," je ob podpisu pogodbe dejal Bregar.

"Calcit Volley je vsekakor stopnička višje v moji odbojkarski karieri in izredno sem ponosna, da me je takšen klub povabil v svojo sredino. Veselim se novih izzivov in prihajajoče sezone, zavedam pa se, da se bo treba žrtvovati in pokazati svoj maksimum," je povedala Kotnikova.

Značke: odbojka, sta

Članki iz rubrike