alenka marovt 1 Odkrito.si

Novinarka na Pop TV zahteva resnico

gomboc 1 Svet24.si

Slovenec v Tel Avivu osvojil zlato

Bill Cosby Svet24.si

Bill Cosby spoznan za krivega

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

vesna ponorac Najstnica.si

Zvezdnica Gorskih sanj ima za sabo pomemben ...

rok in martina Njena.si

Rok Kunaver in Martina Plohl ujeta v objemu

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

ru
ru
1 29.12.2017 16:13:20

Vujović je bil OGORČEN nad zapisom enega od slovenskih prvoligašev, toda tam so zdaj pripravili svoj ODGOVOR

Grega Wernig
Veselina Vujovića je zmotila izjava na ormoškem facebook profilu, zdaj je predsednik kluba to pojasnil.

»Kaj je za narediti ko delegat kupuje sinu mesto v reprezentanci? Pa zakaj ni dana odločba o suspenzu za modri karton selektorju v prejšnjem kolu. Samo sram vas je lahko … RK Jeruzalem Ormož, Martin Hebar,« je na strani Jeruzalem Ormoža zapisal predsednik tega kluba po porazu Prlekov proti Vujovićevemu Kopru.

Vujović je na dolgo in široko obsodil ta zapis (njegov odgovor si lahko preberete na tej povezavi), zdaj pa so slovenskemu selektorju v Ormožu prek svojega predsednika pripravili odgovor. Spodaj vam ga ponujamo v celoti in brez popravkov:

»Glede ma to da se je naša objava nanašala na delo delegata in disciplinske sodnice doumevamo da so trenerju Kopra Veselinu Vujoviću v klubu objavo zmotno prevedli. Nihče selektorju, ki na tekmi sploh ni bil v tej vlogi, ni očital kriterije ali druga ravnanja pri izbiri reprezentantov, očitek je šel k delegatu, ki ni imel enakega odnosa do reakcij nasprotnikove klopi in naše klopi. Selektorja kot takega podpiramo ko vodi reprezentanco, ko pa tekmujemo z njegovim klubom, pa enostavno pričakujemo enakopravno obravnavo s strani uradnih oseb, ki bi se kazala tudi z tem da bi pristojni organi takoj reagirali po prejetem modrem kartonu trenerju Kopra, ne selektorju, v prejšnjem kolu. Z popuščanjem oz odobravanjem burnih reakcij na eni strani in strogim sankcioniranjem bistveno blažjih reakcij na drugi strani se namreč naredi nedovoljena prednost na tekmi. In da ne bo pomote, tak odnos uradnih oseb do trenutnega selektorja ko vodi klub nas je motil že v preteklosti in smo na to opozarjali pristojne organe, kar se tudi lahko preveri.«

Članki iz rubrike