Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

MaticKolenc_IndiraEkic Svet24.si

Po koncu šova našla ljubezen!

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

alenka tetickovic Njena.si

Bolezen: Alenka Tetičkovič se počasi pobira

branko duric duro Njena.si

Kaj je počel Đuro z energično svetlolasko?

ru
ru

BESNI Veselin Vujović ostro obsodil zapis ORMOŠKEGA kluba! To lahko napiše samo nekdo z OMRAČENIM UMOM

Grega Wernig

Trener Kopra in slovenski selektor je šokiran nad zapisom, ki ga je videl na uradni strani ormoškega kluba.

»Kaj je za narediti ko delegat kupuje sinu mesto v reprezentanci? Pa zakaj ni dana odločba o suspenzu za modri karton selektorju v prejšnjem kolu. Samo sram vas je lahko … RK Jeruzalem Ormož, Martin Hebar« je na strani Jeruzalem Ormoža zapisal predsednik tega kluba po porazu Prlekov proti Vujovićevemu Kopru.

Ta zapis je Veselin Vujović videl in kot je povedal v pogovoru tedna za tiskano izdajo Ekipe SN, je bil šokiran. »Neverjetno je, da Ormož konkretno na svoji uradni strani napiše, da delegat kupuje svojemu sinu mesto v reprezentanci. Jaz nisem niti vedel, da se ta gospod piše Okleščen in je oče od malega Grege, dokler nisem tega prebral. To lahko napiše samo nekdo z omračenim umom, ki je škodoželjen in ga je treba tretirati drugače. Kot drugo je ta Okleščen eden od redkih delegatov, ki me je skušal na fin način pomiriti, zaradi česar sem mu hvaležen,« je za omenjeni časnik povedal Vujović.

Tu se ni zaustavil. »Če živce izgubi Veselin Vujović, ki je selektor Slovenije, je treba najprej na fin način govoriti z njim, ne pa da mu daš takoj kazen. Tako, kot je v javnosti nastopil Ormož …« je nadaljeval in na koncu zaključil bolj pozitivno: »No, prepričan sem, da je to delo ene osebe, zato ta zapis ne spremeni dejstva, da so dobra ekipa z dobrim trenerjem. Ne pomeni, da ljudje, navijači Ormoža niso sijajni. Tega ne mečem v isti koš z osebo, ki je napisala tako neumnost.«

POGOVOR TEDNA Z VESELINOM VUJOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V ČASOPISU EKIPA SN IN NA TEJ POVEZAVI.