rifelj 1 Odkrito.si

Gašper Rifelj zaključil plesno zgodbo

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

pravljična ženska, voda Petisvet

Ponovite to besedo 100 krat dnevno in glejte, kaj ...

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

sasa lešnjek Svet24.si

FOTO: Ambiciozna zvezda Briljantine ljubi osem let...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme presenetila s čudovito novico

meghan markle, princ harry Njena.si

Ste vedeli, koliko Meghan Markle zapravi za svoja ...

ru
ru
15 21.11.2017 15:13:54

DOKAZ O ŠKANDALU!? Celjski rokometaši imajo POSNETEK, ki kaže KRAJO ob porazu proti Kielu in ga bo dobil tudi EHF (video)

alesfevzer.com
Pozabite televizijski posnetek, Celjani imajo zdaj nekaj boljšega.

Ogromno je bilo povedanega o tem, da je bil poraz Celja proti Kielu posledica velike sodniške napake, pravcate kraje. Naj spomnimo, Celjani so prišli do izenačenja, nato pa so Nemci hitro izvedli sredino in tik pred koncem prišli do še enega zadetka. Oziroma so jo izvedli prehitro, kot so trdili Celjani in njihovi navijači, a tega doslej niso mogli dokazati s televizijskim posnetkom. Ta je namreč v trenutku izvajanja sredine kazal veselje na tribunah. 

No, zdaj pa so se stvari spremenile. Celjani so namreč, kot poroča Šport TV, pridobili posnetek, ki v času izvajanja kaže sredinsko črto in nemške igralce. Ta posnetek pa po splošnem prepričanju tudi dokazuje, da sta bila kar dva nemška igralca ob sodniškem žvižgu za izvajanje začetnega meta že na nasprotnikovi polovici. Torej na celjski polovici. To pravila prepovedujejo in začetni met bi morali ponoviti. 

Šport TV o predložitvi tega, drugega posnetka, še poroča, da ga Celjani pošiljajo tudi EHF, torej evropski rokometni zvezi, ki ji želijo pokazati, da so bili okradeni in da nemški zmagoviti gol ne bi smel veljati. DOKAZNO GRADIVO, torej novi posnetek in njegovo primerjavo s starim si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike