Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
14.10.2015 21:35:04
Deli članek:

Izola drago prodala kožo

Nikola Miljković

Celjani so sinoči na Obali naleteli na čvrst odpor, na koncu pa so se domov pričakovano vrnili s polnim plenom in lahko v miru začnejo priprave na nedeljski spektakel, ko bo v Zlatorogu gostoval PSG.

Žilavi Primorci, ki so konec tedna drago prodali kožo v Mariboru, so se včeraj dolgo in dobro upirali tudi favoriziranim Celjanom, ki so v Izolo prišli brez načetih Luke Žvižeja in Mihe Zarabca. Ob glasni podpori osmega igralca, navijaške skupine Ribari, so domači gostom vztrajno dihali za ovratnik, še tam na začetku drugega polčasa je bil izid izenačen (14:14), potem pa je do izraza vendarle prišla kvaliteta – in obramba – pivovarjev. Na krilih Blaža Janca so sredi drugega polčasa naredili delni izid 10:2 in na koncu dokaj zanesljivo zabeležili še 58. zaporedno zmago na domačem prizorišču. Celjani v DP ostajajo stoodstotni, Izola pa pri treh točkah.

Preostalih šest tekem šestega kroga bo v soboto, eden bolj zanimivih pa bo v Novem mestu, kjer bodo gostovali visokoleteči Koprčani.


Izola - Celje 20:25 (12:12)

Izola - Športna dvorana. Sodnika: Pirc in Colner.
Gregorič, Jurič 3, Čolič, Božič 2, Stepančič 1, Selišnik, Žgavec, Čosić 3, Kecman 2, Vončina, Vukovič, Gjerek 2, Popovič, Velkavrh 6, Konig 1, Madžarević. Trener: Borut Hren.
CELJE PL: Lesjak, Gajić; Blagotinšek 1, Ivić 2, Babarskas 1, Janc 7, Razgor 3, Marguč, Poteko 1, Potočnik, Kodrin 1, Fižuleto 2, Patrianova 3, Dobelšek 2, Pešić, Mlakar 2. Trener: Branko Tamše.