burak 1-fahriye evcen Odkrito.si

Razkrito: znan je spol otroka Buraka Özçivita.

Iryna Osypenko Nemec in Matjaž Nemec Svet24.si

Konec ljubezni: Matjaž Nemec in Iryna Osypenko se...

Ženska Petisvet.si

Veliko fatalnih žensk se zlomi

sneg Svet24.si

Pobelilo bo večji del Slovenije, na ta dan bo ...

enrique iglesias Svet24.si

VIDEO: Ga zaradi tega posnetka doma čaka bes ...

cardi b Najstnica.si

Cardi B priznala, da je depresivna

Marko Potrc Njena.si

Marko Potrč pokazal svojo vročo postavo

ru
ru
1 23.02.2018 10:22:49

Veliko RAZKRITJE iz EHF! Prišel je do naju in nama rekel: Poskrbita malo za moje NEMCE!

Grega Wernig
Veselin Vujović in vsa Slovenija so na evropskem prvenstvu bemtili zaradi kraje na tekmi z Nemčijo.

Litovska sodnika sta prejšnji mesec na evropskem prvenstvu z napačno odločitvijo ukradla Sloveniji pošteno prigarano zmago nad Nemčijo, kar je odprlo mnogo že dolgo znanih vprašanj o korupciji v mednarodnem rokometu.

Zdaj je slovenski delegat, ki deluje pod okriljem EHF razkril, da korupcija zares obstaja in obstaja že od nekdaj. Bilo je na svetovnem prvenstvu leta 2005, prav tako na tekmi Nemčije. Naključje ali ne, presodite sami.

In zakaj je pred trinajstimi leti šlo? "Leta 2005 sva na SP v Tuniziji sodila pomembno tekmo med Norveško in Nemčijo, ki je bila naslednji organizator svetovnega prvenstva. Do naju je prišel gospod z IHF in nama rekel: 'Vidva, poskrbita malo za moje Nemce.' O imenu ne bom, tega si pa ne upam," je v pogovoru s kolegi s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN udaril slovenski delegat Darko Repenšek, ki je na mednarodnih parketih dolga leta sodil s kolegom Jankom Požežnikom.

In zakaj se je odločil spregovoriti o korupciji in na ta način navsezadnje pljuniti v lastno skledo, glede na to, da še vedno deluje pod okriljem EHF? "Resno pa razmišljam, da se teh iger ne grem več in da bi se umaknil. To si upam jasno povedati. Nikomur ne mislim nastavljati hrbta."

Značke: ehf, arko-repenšek, ihf

Članki iz rubrike