Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
11.11.2014 20:27:36
Deli članek:

Metalurg vendarle potuje v Španijo

ehf

Kot poročajo makedonski mediji so pogajanja med vodstvom kluba na čelu z Minčem Jordanovim ter igralci vendarle obrodila sadove.

Pet pred dvanajsto so se le dogovorili, da bodo odpotovali v Španijo, kjer jih v nedeljo čaka obračun z Naturhousom. V kakšni zasedbi je spet drugo vprašanje, po Darku Staniću in Miroslavu Kociću je namreč danes papirje dvignil še Vladan Lipovina, na izhodnih vratih pa naj bi po pisanju tamkajšnjih medijev bili tudi Luka Cindrić, Pavel Atman, Vuko Borozan, Darko Djukić in Mijajlo Marsenić, se pravi vsi tuji rokometaši.

V Logrono naj bi tako poleteli le makedonski igralci, ki so pristali v kompromis, potem ko jim je bila izplačana ena izmed štirih zaostalih plač in jim je bilo obljubljeno, da bo januarja moštvo deležno okrepitev ter da bo Lino Červar v mesecu dni zapustil klub. Kaj se bo dejansko izcimilo, ne ve praktično nihče, vse skupaj pa diši bolj po premirju kot pa po dejanskemu koncu vojne.

V pomanjkanju uradnih informacij sicer nikakor ne gre odpisati še kakšnega zasuka v celotni zgodbi, a kratkoročno gledano se zdi obstoj kluba vendarle rešen, ni pa jih malo, ki menijo, da je sklenjeni kompromis v prvi vrsti namenjen izogibu kazni s strani EHF, ki bi bila v primeru neodigrane tekme bržkone drakonska.