janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

astrologija horoskop znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 3. avgusta

peter ceferin pl Reporter.si

Megaškandal slovenskega pravosodja: odvetnik ...

neurje Svet24.si

Oranžno opozorilo za zahodno polovico države, ob...

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

Rajko Dujmić Odkrito.si

Nekdanji vodja Novih Fosilov še vedno v komi

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

Barbara Kavčić
Barbara Kavčić
0 30.10.2014 10:51:27

Ne more ti pomeniti nič

Arsen Perić
Olimpiji se v torek ni maščevalo, da je v Podmežaklo prišla z ekipo "B".

Ne razumite me napačno, sem ena od tistih, ki vedno zagovarjajo, da bi se Slovencem moralo dati prednost pred tujimi igralci. Na Celovški 25 so se celo odločili, da bodo to tudi storili, ker, navsezadnje, je to le vodilo ljubljanskega kluba.

Na žalost do tega, da v ogenj pošiljajo samo "mulce", prihaja le v DP. Vse lepo in prav, saj ti svojo nalogo opravljajo zavzeto, a vseeno me je zelo zmotilo, da se Olimpija torkove tekme v DP ni lotila resneje.

"Ta tekma nam nič ne pomeni, pripraviti se moramo na vikend v ligi EBEL,"mi je v ponedeljek dejal tiskovni predstavnik kluba. No, sama mislim, da bi jim morala pomeniti več. Resnejši pristop si zaslužijo vsi vpleteni.

jesenice navijaci
Arsen Perić

Tekmeci, sponzorji, javnost, najbolj navijači, ki lahko tako in tako le še redkokdaj uživajo v ozračju boja rdečih in zelenih, ki je in bo vselej nekaj več. Takrat, ko že pride do njega, bi morali obe strani pomisliti na vse vidike (ne samo, kaj je boljše zanje), ki jih prinaša ta tekma.Na obče dobro. Vem, najbrž si mislite, da živim v oblakih, saj dandanes nihče ne gleda na nikogar drugega kot samo nase, a ne morem si pomagati.

Vsi smo že pred tekmo vedeli, da se tokratni boj večnih rivalov ne bo uvrstil ne v kategorijo nepozabnih ne v kategorijo najkakovostnejših. A vseeno, bil je večni derbi. Podobnega ni in ga, verjamem, nikoli tudi ne bo.

Šlo je za državno prvenstvo, za tekmovanje, ki ga v slovenskem športu (ne samo v hokeju) moramo spoštovati kot najvišjo instanco na naših tleh. Je res preveč, če si želim, da se ga jemlje enako resno kot ligo EBEL, in da menim, da bi s spoštovanjem do njega morali pristopiti prav vsi klubi? Navsezadnje nismo daleč od tega, ko bo še edini slovenski udeleženec v avstrijski ligi, ki je za mnoge edino, kar nekaj velja, kmalu izgubil mesto v tem. Životari v njej že tako in tako.

Članki iz rubrike