Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.08.2024 08:30:19
Deli članek:

Razprodano v 20 minutah: V Stožicah se obeta glasna in številčna hrvaška podpora

Profimedia

Na gostovanju v Ljubljani bo imela glasno in številčno podporo tudi Rijeka.

Na povratni tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov med Olimpijo in Rijeko se obeta odlično vzdušje. Stožice se namreč polnijo z veliko hitrostjo in v njih se obeta izjemna kulisa, ki v Ljubljani ni preveč pogosta. Že včeraj so pri Olimpiji sporočili, da je prodanih že 6000 vstopnic za tekmo, tudi od takrat pa se je stadion lepo polnil.

Enako velja tudi za gostujoči sektor, saj so iz Reke sporočili, da so že razprodali vse vstopnice, ki so bile na voljo za njihove navijače. "Dragi navijači in navijačice, vstopnice za gostujočo tribuno stadiona Stožice za ogled povratne tekme play-offa konferenčne lige med Olimpijo in Rijeko v Ljubljani so razprodane," so sporočili pri hrvaškem klubu. Vseh približno 800 vstopnic, ki so bile na voljo za gostujoče navijače, pa so pošle ekspresno, razprodane so bile namreč le 20 minut po začetku prodaje. Posledično se lahko v Ljubljani pričakuje glasno in številčno podporo ekipe iz Kvarnerja. 

Prva tekma na Rujevici se je sicer končala z 1:1, kar je odločitev o ekipi, ki se bo prebila v skupinski del konferenčni ligi, preložilo na četrtkov večer v Ljubljani.