sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

STA
STA
0 05.05.2024 20:48:16

Mura Nona tudi po osvojenem naslovu visoko zmagala

Aleš Cipot / Ekipa SN
Igralke Mure None so v 22. krogu ženske nogometne lige Triglav Zdravje v gosteh visoko s 7:0 premagale četrtouvrščene Radomlje in tako zgolj potrdile že zagotovljeni nov naslov prvaka.

Prekmurke so v skupini za prvaka v Radomljah zmagale po zaslugi Noelle Vilčnik in Jane Malahove, ki sta dosegli po dva gola in sta s 24 oziroma 23 zadetki tretja in četrta strelka lige, po enega so prispevale Ines Skok, Tereza Bednarova in Lea Dolinar.

Ljubljanski obračun med tretjeuvrščeno Ljubljano in drugouvrščeno Olimpijo je dobila slednja z 1:0, edini gol je dosegla Maja Madon v 21. minuti. V ekipi Olimpije imajo sicer prvo in drugo strelko sezone, Sara Makovec je z 31 goli vodilna strelka lige, že dolgo poškodovana Ana Milović pa je druga z 28.

V obračunih spodnjega dela lestvice je Primorje, ki je trdno na petem mestu, s 6:1 odpravilo Krim, pri čemer je Laura Škvorc dosegla dva zadetka. Cerklje pa je s 3:0 odpravilo Dravo.

Do konca sezone bodo igralke v ligi prihodnji konec tedna igrale še 23. krog, pari so Ljubljana - Radomlje, Olimpija - Mura Nona, Krim - Cerklje in Gažon - Primorje.

Drava in Primorje bosta nato 19. maja igrala še zaostalo tekmo 21. kroga, na isti datum pa bosta v okrnjenem 24. krogu še tekmi Radomlje - Olimpija in Mura Nona - Ljubljana.

Značke: mura-nona, žnl

Članki iz rubrike