podgana Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 01.07.2022 10:27:44

Iz rumenega v zeleno-belega: Zmajčki z odmevno okrepitvijo, v svoje vrste zvabili velikega talenta!

Olimpija je v svoje vrste zvabila velikega talenta.

Nogometaši Olimpije se pripravljajo na začetek sezone in evropski izziv, priprave pa je zasenčilo dogajanje v zakulisju, saj je počilo kar med vodilnimi možmi kluba.

No, vseeno pa iz ljubljanskega kluba prihajajo tudi dobre novice, saj je Olimpiji v svoje vrste uspelo zvabiti velikega talenta slovenskega nogometa. Gre sicer za mladega upa Ishaka Gazibaro, ki je navduševal v selekciji U-11 v Domžalah, zdaj pa se je odločil za prestop k zmajem.

Trener Olimpije U-11 Admir Krupić bo v prihodnji sezoni poleg obstoječega in uspešnega kadra (Din Glavaš, Emin Mešanović in ostali zmajčki) lahko računal tudi na mladeniča z izjemnim občutkom za gol, ki so ga številni označili za pravi biser slovenskega nogometa.


S prihodom se je uresničila velika želja obema vpletenima stranema, tako mlademu talentu, ki si je želel trenirati pod okriljem trenerja Krupića, in tudi trenerju samemu.

O selekciji U-11, ki vedno znova opozori nase, smo sicer že pisali, saj je nanizala kar nekaj zaporednih uspehov tako na domačem kot mednarodnem prizorišču. Januarja je osvojila turnir v Sarajevu, marca turnir v Umagu in pozneje v Beogradu, veliki met pa ji je uspel na pokalu Cordial v Kitzbühlu, ko je na kolena spravila vrstnike iz Bayerna. Za zaključek sezone 2021/22 je osvojila 3. mesto na mednarodnem turnirju v Osijeku.


Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike