900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ba
ba
13 30.06.2022 17:09:35

Tekma ni bila odpovedana! Olimpija je igrala s Šibenikom, Robert Prosinečki pa ... Prišli tudi Green Dragonsi (foto + video)

www.alesfevzer.com
Ljubljančani so merili moči z Dalmatinci.

Po vseh sredinih razprtijah predviden prijateljski dvoboj nogometašev Olimpije in Šibenika vendarle ni bil odpovedan, slovenski in hrvaški prvoligaš sta se v Lescah razšla brez golov. Sicer pa je vseskozi v zraku viselo vprašanje, kdo bo sedel na klopi zeleno-belih? Oziroma ali bo to vendarle Robert Prosinečki? Odgovor je pritrdilen, a to kljub vsemu še ne pomeni, da bo Veliki Žuti zagotovo ostal v Ljubljani. Napovedano srečanje s predsednikom Adamom Deliusom je bilo namreč prestavljeno na večerni termin. Takrat naj bi bilo znanega veliko več, kot smo že poročali, pa iz virov blizu kluba prihajajo informacije, da naj bi se predsednik naposled le odrekel Igorju Barišiću, ki da je največji kamen spotike, po mnenju marsikoga naj bi bil glavni krivec za nastale razmere. Bi to nekdanjega zvezdnika utegnilo zadržati v Stožicah?  Ob tem dodajmo, da je  kmalu po začetku zadnje preizkušnje zmajev pred evropsko premiero ob igrišče prišla tudi skupina približno 20 Green Dragonsov ter spodbujala Roberta Prosinečkega in njegove varovance, vmes se je pogovorila tudi z Adamom Deliusom.

Olimpija se je predstavila v zasedbi Vidovšek, Ratnik (od 5. Crnomarković), Van Bruggen, Milović (od 60. Aldair), Krefl, Lasickas, Doffo, Elšnik, Sešlar (od 72. Pilj), Kvesić (od 83. Špehar) in Nukić.

1prosinecki lesce mm
Martin Metelko

VIDEO SI LAHKO OGLEDATE TUDI NA TEJ POVEZAVI

prosinecki lesce mm
Martin Metelko

Članki iz rubrike