favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 25.01.2022 12:35:46

PODPISANO! Crvena zvezda vstopa v SLOVENSKI NOGOMET, dogovor o sodelovanju že sklenjen!

Profimedia
Beograjski velikan bo v prihodnje tesno sodeloval s slovenski tretjeligašem.

Crvena zvezda se bo danes v Beleku ob 16. uri pomerila z Mariborom, še pred to tekmo pa so Beograjčani v svojih klubskih prostorih sklenili prav posebno sodelovanje s še enim slovenskim klubom. V prihodnje bodo tesno povezani s slovenskim nogometom, kot so sporočili iz slovenskega tretjeligaša NK Svoboda, so z Zvezdo podpisali večletno pogodbo o sodelovanju.


"Predsednik NK Svoboda Ljubljana – Hajro Rizvić, je danes v Beogradu podpisal pogodbo o sodelovanju s slovito Crveno Zvezdo. S tem se odpira zgodovinsko poglavje našega nogometnega kluba, ki prav letos praznuje 70. obletnico," so zapisali na spletni strani ljubljanskega kluba, predsednik kluba pa je ob tem povedal: "Zelo smo veseli, da smo sklenili dolgoročno sodelovanje. Partnerstvo je za nas velika obveza, ampak navajeni smo delati in pripravljeni smo na napredovanje in delo po standardih velikega svetovnega kluba kot je Crvena zvezda. Naši nogometaši lahko veliko napredujejo, čaka nas veliko discipliniranega dela. Veseli me, da smo pogodbo podpisali ravno v času, ko naš klub praznuje 70. obletnico. Zdaj gremo naprej po planu."

Svoj pogled na skupno pot je podal tudi predsednik Zvezde Svetozar Mijailović: "Najprej čestitke, ker ste se pridružili tako veliki nogometni družini. Vaši strokovnjaki lahko znanje in izkušnje, ki jih imamo v Crveni zvezdi prenesejo v svojo sredino. Talentirani otroci, ki se bodo pridružili vašem klubu bodo imeli možnost priti v našo nogometno šolo in postati članski nogometaši Crvene Zvezde. Želimo si čim večje število otrok, ki se bo ukvarjalo z nogometom, saj so pred njimi izzivi novega časa. Crvena Zvezda bo dala vse, da v okviru svojih zmožnosti pomaga svojim partnerjem."

Članki iz rubrike