900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 24.01.2022 14:05:38

Kaj se dogaja s kapetanom OLIMPIJE? V Umagu, čeprav sploh še ni popolnoma zdrav: Moramo biti ...

ALESFEVZER.COM
Kapetan Olimpije okreva po poškodbi.

Timi Max Elšnik leta 2021 ni končal po pričakovanjih. Na treningu v dresu slovenske reprezentance je utrpel poškodbo adduktorja, potrebna je bila celo operacija. Okrevanje po tovrstni poškodbi traja več mesecev, kot je pojasnil za klubsko spletno stran, pa vse poteka po pričakovanjih in brez nepotrebnih zapletov.

"Res je, vse poteka po načrtih. Ni bilo nikakršnih zapletov, težav. Nič nepredvidljivega se ni zgodilo. Za zdaj sem na dobri poti in dejansko odštevam dni ter komaj čakam, kdaj se bom lahko spet pridružil ekipi," je nad potekom rehabilitacije zadovoljen Timi Max Elšnik.



Toda 23-letnik bo moral vseeno prečrtati še kar nekaj dni, preden bo spet na voljo glavnemu trenerju Dinu Skenderju: "Čas povratka ostaja tak, kot je bilo rečeno že uvodoma. Torej bi lahko bil nared nekje v mesecu marcu. Vse misli so usmerjene v to, da bi se tedaj vrnil na zelenice. Je pa res, da smo skupaj z zdravniško službo precej previdni. Vendarle govorimo o zahtevni poškodbi in najslabše bi bilo, če bi prehiteval faze rehabilitacije. Nihče si ne želi, da bi se moje stanje poslabšalo in bi bilo treba namesto koraka naprej narediti korak nazaj."

Med pripravami v Umagu se spoznava tudi z drugačnim vidikom nogometa, vse skupaj spremlja z roba igrišča, soigralcem za zdaj še ne more pomagati. "Tega nisem vajen, sem pa zdaj vsaj dobil dober vpogled v to, kako je biti trener nogometnega kluba. Dogajanje opazujem s strani, iz nekega drugega zornega kota. Me pa ob tem seveda vsakič prime, da bi si nadel dres in kar stekel na igrišče (smeh). Žal ne morem, se pa trudim, da bi vsaj s kakšno besedo ali nasvetom pomagal svojim soigralcem," je še dejal Elšnik.

Značke: elšnik, olimpija

Članki iz rubrike