pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
6 05.09.2021 16:08:11

NOVI ŠOKANTNI posnetki, ki RAZKRIVAJO nove razsežnosti GROZE na igrišču, na katerem je kariero začel JAN OBLAK (video)

Dogajanje v Škofji Loki buri duhove.

Nogometne sobote ni zaznamovala le težka, a nadvse pomembna zmaga slovenske izbrane vrste proti Malti v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, obilo prahu je dvignilo tudi grozljivo dogajanje v Škofji Loki. Na tekmi 3. SNL – zahod in na igrišču, kjer je prve korake naredil Jan Oblak. Spomnimo, da so tam gostovali nogometaši Izole, spremljala jih je tudi peščica članov navijaške skupine Ribari, ki je bila v izdihljajih dvoboja tarča napada organizirane skupine mladeničev, ki so bili 'opremljeni' s palicami, baklami in še čim ... Šlo naj bi za pripadnike Green Dragonosov in šlo naj bi za povračilni ukrep zaradi dogodkov v preteklosti, dejstvo pa je, da so bili prizori grozljivi, javnost na sončni strani je upravičeno šokirana. Poškodovani so bili trije nogometaši kluba z Obale, ki mu od prejšnjega tedna predsednikuje Damir Skomina, in en navijač.

Na naši spletni strani smo že objavili posnetek, ki razkriva, kako grozljivo je bilo dogajanje, medtem so kolegi s spletne strani 24ur.com prišli do novih posnetkov, ki vsemu skupaj dajejo še dodatno razsežnost in izzivajo še bolj srhljive občutke ...

Na vse skupaj so se odzvali tudi gostitelji preizkušnje na tretjeligaškem zahodu. "Na tekmi med NK Arol Škofja Loka in MNK Izola je prišlo do nesprejemljivega incidenta. Kljub vsem izpolnjenim organizacijsko-varnostnim zahtevam je v zadnjih minutah prišlo do nasilja med navijači gostujočega moštva in neznanimi osebami, ki pa niso v nikakršni zvezi z domačim klubom. NK Arol Škofja Loka ostro zavrača vsakršno nasilje in poziva vse navijače in 'navijače', da svojih nesporazumov ne rešujejo na plečih klubov, ki spoštujejo in imajo radi nogomet," so sporočili Škofjeločani.

NOVE POSNETKE SI LAHKO OGLEDATE NA TEJ POVEZAVI

Značke: nasilje, izola

Članki iz rubrike