Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.09.2021 08:14:56
Deli članek:

Navijači MARIBORA vse prej kot zadovoljni! Glejte, kako se je razpletla odmevna prijateljska tekma vijoličastih!

Grega Wernig

Mariborčani so gostovali v Zagrebu.

Kljub reprezentančnemu premoru prvoligaški klubi ne mirujejo, nekaj dni premora so namreč izkoristili za dodatno uigravanje na prijateljskih tekmah. Maribor je tako gostoval v Zagrebu pri tamkajšnji Lokomotivi. 

A sodeč po številnih komentarjih na družbenih omrežjih, navijači niso najbolj zadovoljni z razpletom tekme in igro. Maribor je namreč moral v močno okrnjeni zasedbi priznati premoč Hrvatom, ki so bili boljši s 3:0. Za Simona Rožmana je bila to priložnost, da prvič na delu vidi dva novinca - Mudrinskega in Selloukija, medtem ko je polno minutažo dobil tudi vratar Bergssen. 

"Za konec napornega tedna smo si želeli odigrati preizkušnjo proti zahtevnejšemu nasprotniku. Namen je bil dosežen z agresivno, dinamično tekmo. Slabše smo začeli, dobili gol iz prekinitve, potem pa imeli v prvem polčasu dober ritem. Razumljivo pa gre za tekme, ko preizkusiš določene zadeve in z menjavami se ritem spremeni. Priložnost smo namenili tudi našim najmlajšim igralcem, še mladincem, in vmes so se pojavljale nekatere napake. Seveda nismo zadovoljni s porazom, smo pa z odnosom in prikazanim v določenih segmentih igre," je povedal Rožman, ki je priložnost namenil tudi dvema sedemnajstletnikoma, Eneju Klampferju in Ninu Miliću.