sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

Jerneja in Marko, Poroka na prvi pogled Njena.si

Je strast med Markom in Jernejo ugasnila?

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

nu
nu
0 09.10.2020 16:18:00

Bizarno, bolj bizarno, NAJBOLJ BIZARNO! Irec Aaron Connolly NI SMEL ZAIGRATI zaradi 10 centimetrov !!!

Profimedia
Svet se je začel vrteti v napačno smer. Z nesmiselnimi 'Covid ukrepi' imamo polno opravka v Sloveniji, a tudi drugje niso imuni na bizarna pravila.

Nogometni navdušenci na Irskem so ogorčeni, saj pomemben člen reprezentance Aaron Connolly ni smel nastopiti na polfinalni tekmi dodatnih kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu v gosteh s Slovaško. Slednja je zmagala po streljanju enajstmetrovk in se bo novembra na Severnem Irskem potegovala za uvrstitev na veliko tekmovanje.

A morda bi bilo drugače, če bi zaigral tudi nadarjeni 20-letni Connolly, član premierligaškega Brightona, ki ga je irski selektor nameraval uvrstiti v začetno enajsterico. Vendar, mladi napadalec je na letalu sedel 10 centimetrov preblizu člana strokovnega vodstva, pri katerem so z obveznim testiranjem ugotovili okužbo s koronavirusom. Zahtevana razdalja dveh metrov je bila prekršena za natančno 10 centimetrov, razdalja med nogometašem in okuženim je bila namreč 1,9 metra. Premalo!



Conollyja so takoj poslali nazaj na Otok, v svoj klub, saj bo moral zaradi 10 centimetrov izpustiti tudi prihajajoče tekme v ligi narodov. Enaka usoda je doletela tudi Adama Idaha, ki je na drugi strani sedel 1,7 metra od okužene osebe - njemu je zmanjkalo kar 30 centimetrov.

Dodaten komentar ni potreben...

Članki iz rubrike