bogataš Dobra karma

Ob smrti z Zemlje ne bomo nič odnesli - nanjo ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 14. julija

107792123_3656069631074104_5736355171430364755_n Reporter.si

Epilog obračuna na Janševem dvorišču

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Svet24.si

Dom sumljivih podjetij, davčnih utajevalcev in ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Denar sumljivega izvora do SDS #dokument

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

franko bajc Njena.si

Franko Bajc ujet z nevesto

nu
nu
1 28.05.2020 07:50:36

DRAMA v Novi Gorici: Sredi tekme odjeknili streli, nogometaši Gorice in Tabora pa ...

Jurij Kodrun
V torkovem popoldnevu je odjeknila informacija o streljanju na Rejčevi ulici v Novi Gorici, po poročanju očividcev je neznanec med tekom streljal za moškim nasproti gostinskih lokalov pri bazenu.

"Takoj po prijavi so bile na kraj napotene policijske patrulje in kriminalisti novogoriške policijske uprave, vendar na kraju ni bilo nikogar, v dogodku ni bila nobena oseba poškodovana," so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.
Policija za pomoč pri razjasnitvi okoliščin prosi občane. V streljanje naj bi bile po do zdaj zbranih podatkih vpletene tri osebe, ki jih možje postave še iščejo. Preiskava še poteka, policisti pa zbirajo obvestila v smeri sumov poskusa uboja in nedovoljene proizvodnje ter prometa orožja ali eksploziva.

Da, upravičeno ste začudeni. Takšne stvari ne spadajo na športno spletno stran, temveč v črno kroniko, toda prizorišče incidenta je v skoraj neposredni bližini Športnega parka v mestu vrtnic, kjer se je ravno v tistem trenutku začela prijateljska preizkušnja med štirikratnimi prvaki in Taborom. Kot smo že poročali, se je razpletla z domačo zmago s 4:1, napeto dogajanje v okolici stadiona pa na dogajanje na igralni površini ni imelo vpliva. "Ne, nihče ni ničesar slišal, ničesar opazil. Šele po tekmi sem izvedel, kaj se je zgodilo oziroma kaj naj bi se dogajalo," je pojasnil športni direktor modro-belih Miran Burgić.

Značke: gorica, nova-gorica

Članki iz rubrike