stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 27.05.2020 18:44:51

V Barceloni je POČILO, nezadovoljstvu NI VIDETI KONCA: V trenutku se je VSE SESULO, kaj pa zdaj?!

Reuters
Letošnje nogometno poletje bo zelo posebno.

Zaradi krize, ki jo je prinesel novi koronavirus, bo očitno veliko ekip skušalo prodati kakšnega igralca, da bi se izognilo denarnim težavam, hkrati pa bi si zagotovile potrebna sredstva za nakup kakšne okrepitve. A s tem se bo moral strinjati tudi igralec, ki se bo znašel na seznamu za prodajo, kar se v precej primerih ne zgodi.

No, zdaj je počilo pri Barceloni. Katalonski velikan želi na vsak način na Camp Nou zvabiti Lautara Martineza, slednjega si želi tudi Lionel Messi, prav tako pa je želja tudi Miralem Pjanić. Bosansko-hercegovski vezist se je že dogovoril za pogoje sodelovanja, zdaj se morata o prestopu dogovoriti zgolj še kluba.



Katalonci so bili prepričani, da bodo Juventusu za Pjanića lahko odstopili Arthurja, a je slednji zdaj odklonil odhod v Torino. S tem je seveda močno vprašljiva postala tudi Pjanićeva selitev v Katalonijo.

Brazilski vezist je gladko rekel, da ne gre v Juventus in je športnega direktorja Erica Abidala že obvestil, da želi v naslednji sezoni nositi dres Barcelone. Pri slednji bodo morali zdaj najti drugo rešitev, ali bodo črno-belim ponudili drugega igralca, ali pa bodo morali prestop opraviti zgolj z nakazilom zahtevane odškodnine, čemur pa se hočejo pri vodilni ekipi španske lige izogniti. Obenem pa bodo morali v ekipi najti prostor za omenjeni dvojec vezistov ...

Članki iz rubrike