stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
3 28.05.2020 07:14:58

ZGODILO SE JE: Prišlo je do težko pričakovanega sestanka Zahovića, namen pa zelo jasen!

Že v sredo smo napovedali, da bodo Koprčani naredili naslednji korak proti snubitvi Zlatka Zahovića, o kateri se šušlja že vse od vrnitve zasedbe z Bonifike med elito na sončni strani Alp.

Razkrili smo, da bo predsednik kanarčkov Ante Guberac prijateljsko preizkušnjo varovancev Mirana Srebrniča pod Kalvarijo izkoristil tudi za srečanje z nekdanjim športnim direktorjem Maribora, ki se je pred dvema mesecema in pol poslovil od Ljudskega vrta. Naši viri so nam zaupali, da se bosta dobila na kosilu, kar se nato resda ni zgodilo, vendar to še ne pomeni, da najboljši strelec slovenske izbrane vrste in koprski šef nista sedla za isto mizo. V prijetnem sredinem popoldnevu sta to namreč storila, a si zaradi časovne stiske nista privoščila uživanja v hrani, temveč sta pokramljala zgolj ob kavici.


O čem sta se pogovarjala, ostaja zavito v tančico skrivnosti, toda dejstvo je, da je šlo v prvi vrsti za prijateljsko »preverjanje terena« za morebitne naslednje akcije. Brez kakršnihkoli obveznosti ali obljub. Ante Guberac naj bi Zlatku Zahoviću povsem neuradno predstavil nekatere svoje poglede in menda je pri tem tudi ostalo. Za zdaj, kar pa seveda ne pomeni, da se že v bližnji prihodnosti vse skupaj ne bo spremenilo in se bosta glavna akterja te zgodbe spet srečala. Ali morda srečevala na pogovorih, ki bi hkrati seveda imeli veliko bolj uraden pridih kot tokrat, ampak utrip prvega srečanja je vedno pomemben ...

VEČ O DOGAJANJU V SLOVENSKEM NOGOMETU SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike