ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

nu
nu
0 11.02.2020 11:20:26

Spektakularen turnir Zmajevo gnezdo 2020 vse bližje: Na turnirju tudi Olimpija, Maribor, Zvezda, Hajduk ...

7. turnir za mlade nogometaše tudi tokrat z ugledno mednarodno udeležbo.

Odlična organizacija, dobri igralni pogoji in fantastična mednarodna konkurenca iz vseh koncev in krajev so le eni izmed glavnih razlogov, da se številne vrhunske ekipe vračajo na turnir mladih nogometašev Zmajevo gnezdo. Letos bo nogometna šola Olimpije že sedmič zapored gostila nadobudneže iz številnih držav, ki so (bodo) razdeljeni v nekaj kategorij. Gre za največji nogometni dogodek za mlade v prestolnici Slovenije, tokrat s še močnejšo mednarodno in domačo udeležbo.

Okoli 200 ekip iz desetih držav, okoli 1000 otrok in več kot 1500 obiskovalcev se bo sredi meseca marca zbralo v športnem parku Jama za Bežigradom. Poleg vseh najboljših slovenskih klubov so iz bližnje regije nastop med drugim potrdili tudi pri Hajduku, Rijeki, Dinamu, Crveni zvezdi, Partizanu, ... "Močna bo tudi preostala mednarodna udeležba. Zaenkrat o imenih ne bi, saj nekatere ekipe še potrjujejo svoj prihod. Bo pa turnir najboljši doslej," se je pohvalil direktor nogometne šole do U15 Hajro Rizvić, ki skupaj s sodelavci že nekaj časa bdi nad projektom, saj je vse skupaj velik organizacijsko-logistični izziv. Da bo vse potekalo, tako kot je treba, bo skrbelo okoli 100 prostovoljcev, večinoma družinskih članov mladih nogometašev in trenerjev mlajših selekcij Olimpije.

Turnir bo spremljal pester spremljevalni program (športne igre, srečelov, otroške igre, hrana in pijača). Namen turnirja je druženje nadobudnih nogometašev, trenerjev in drugih ljubiteljev športa, spodbujanje vztrajnosti in vzgoje v športnem duhu ter pridobivanje novih prijateljstev, ki so pomembna tudi v kasnejšem (športnem) življenju.

Značke: olimpija, mladi

Članki iz rubrike