magnifico Svet24.si

Magnifico še »nikoli ni uničil nobenega ...

struge, hiše, posledice poplav Svet24.si

Prizadeti v poplavah razočarani zaradi "žaljivo"...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

peter gregorcic ss Reporter.si

Prihaja »nekaj velikega«: Janša bo z ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

okostnaj Njena.si

Bodo tudi iz omar drugih znanih obrazov padli ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
2 06.02.2020 20:14:07

VELIKA BOMBA! Messi postavil TALE POGOJ BARCELONI?! Če ta ultimat ne bo izpolnjen, ODHAJA!

Profimedia
Po poročanju španske televizije ima Lionel Messi zelo jasen plan.

Kot verjetno veste, ima prvi zvezdnik Barcelone zelo specifično pogodbo in že po tej sezoni lahko odide praktično brez odškodnine. Nihče si ni nikoli mislil, da bi tak scenarij bil mogoč, zato je Argentinec tudi podpisal tako pogodbo  veljalo je, da na stara leta ne bo odhajal nikamor, hkrati pa mu je Barcelona že za več let zagotavljala rekordno plačo.  Toda v klubu, ki mu je dal vse, so se stvari spremenile zaradi hudega spora s športnim direktorjem Ericom Abidalom. 

Pa ne samo z njim, Messi je k odgovornosti poklical celotno vodstvo kluba, kajti prepričan je, da je Abidal, ko je napadal igralce, zgolj govoril tisto, kar mislijo vsi. Predvsem pa je prepričan, da so vsi odgovorni za izjemno slabo kadrovsko poslovanje. Vsi na čelu s predsednikom Josepom Mario Bartomeuom. In Messi naj bi imel vsega dovolj. Odlično obveščen El Chiringuito TV poroča, da je Messi klubu že sporočil, da po tej sezoni lahko ostane le eden: on ali Bartomeu. 

Oziroma da mora eden od njiju oditi. Messi si želi odstop predsednika, predčasne volitve in prihod Xavija na mesto trenerja. Iz njegovih izjav je več kot očitno, da Quiqueja Setiena ni sprejel kot dobre trenerske rešitve oziroma da mu je bil celo bližje tako zelo kritizirani Ernesto Valverde. No, če se je o trenerju pripravljen pogovarjati, pa se o predsedniku menda ni. Bomo videli, ali res ...  

Značke: messi, bartomeu, barcelona

Članki iz rubrike