Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

rb
rb
2 15.12.2019 08:56:15

Afera PREPOVEDANA LJUBEZEN: Tako so se odzvali OŽIGOSANI SLOVENSKI klubi

vszi
Izpoved še vedno anonimnega nigerijskega nogometaša buri duhove.

Udarilo je kot strela z jasnega, informacija se je širila kot požar. In izpoved anonimnega nigerijskega nogometaša, da so se mu v enem od slovenskih drugoligašev odrekli, ker je z njim zanosila predsednikova hči, je še naprej vroča tema. O njej so poročali mediji po skoraj vsem svetu, toda neznank je še vedno veliko. Predvsem pa se zastavlja vprašanje, ali se je bodočemu očetu prepovedana ljubezen zares pripetila na sončni strani Alp ali je morda zamenjal državo?

Pred dnevi je eden od nigerijskih medijev razkril zgodbo tamkajšnjega nogometaša, da se mu je v Sloveniji zgodila velika krivica. Zaradi ljubezni. V enem od drugoligašev na sončni strani Alp naj bi ga namreč preprosto spodili iz kluba, ker je z njim zanosila – predsednikova hči. Igralec za zdaj ostaja anonimen, prav tako ostaja neznanka, v dresu katere ekipe je dejansko igral.

Kateri je ožigosani klub? To je na začetku zimskega premora najbolj pogosto vprašanje v slovenskih nogometnih krogih. Kot smo že omenili, ne gre izključiti možnosti, da so Nigerijci Slovenijo morda zamenjali s Slovaško ali kakšno drugo državo, ampak dejstvo je, da želenega odgovora še ni. Za zdaj, že na 'prvo žogo' pa smo po sistemu izločanja prišli do sklepa, da se je to težko pripetilo pri nas oziroma v 2. SNL. Poizvedovali smo namreč, ali kateri od prvih mož treh klubov, ki imajo v svojih vrstah nigerijske igralce, ima polnoletno hčerko, ki bi se lahko zapletla v zdaj že razvpito ljubezensko razmerje. Po naših informacijah takšna možnost ne obstaja, seveda gre lahko tudi za kakšnega člana ožjega vodstva, zato Slovenije takoj vendarle ne gre izključiti.

Sledilo dodatno preverjanje. Neposredno v klubih. "Zagotavljam vam, da se to ni pripetilo v Sloveniji. Prepričan sem, da se ni in da je nigerijski medij ali igralec zamenjal državo," pravi podpredsednik Drave Nastja Čeh. "V našem klubu pa se vsekakor ni zgodilo. Ni se moglo," je pristavil nekdanji reprezentant. V ptujskem dresu je jeseni sicer igral Temitope Samuel Nelson, Simon Abutu Oduh je bil na posodi v Iliriji.


Goriške barve brani Bede. Amarachi Osuji. "Morda je zgodba resnična, morda ni. Tega ne vem, vem pa, da se ni zgodila pri nas. Z nami nima nobene povezave. Nemogoće," je odločen športni direktor štirikratnih prvakov Miran Burgić.

Še en Nigerijec je pomemben člen Bilj, Kehinde Mathias Oyewusi se je na 17 jesenskih preizkušnjah sedemkrat vpisal med strelce. In mreže bo za Primorce skoraj gotovo tresel tudi spomladi. "Ne, nismo prekinili pogodbe z njim. Ker nismo vpleteni v zgodbo, o kateri govorite. Ne, nismo mi, to vam zagotavljam," se je nasmejal trener Sandi Valentinčič.

Članki iz rubrike