franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Robert Balantič
Robert Balantič
1 14.12.2019 11:03:40

Za koliko bi lahko odšla DIAMANTA MURE? 400, 500 tisoč evrov? ODGOVOR OSUPNE

Aleš Cipot/Jurij Kodrun
Vznemirljivo je pri Muri vprašanje, kakšni so klubski načrti z obema draguljema, ki sta v prvli ligi zbrala prve nastope Žigo Lacijem in Kaijem Cipotom.

So dolgoročni ali je osnovni namen dobro zaslužiti s prestopoma? »Prihajata iz naše šole, to nam veliko pomeni. Naši načrti so dolgoročni, a vemo, kako deluje nogometna tržnica,« je odvrnil športni direktor Mure.

In za koliko denarja bi se bili črno-beli pripravljeni odreči kateremu od svojih upov? Je morda določena najnižja odškodnina? Bi bilo denimo 500 tisoč evrov dovolj? »Hja, to je odvisno od veliko dejavnikov, vedno pa se mora razplesti tako, da bosta na koncu zadovoljna tako klub kot igralec. Seveda lahko pride tudi ponudba, ki jo je težko ali nemogoče zavrniti, vedno se je treba ustrezno odzvati. Prav tako je pomembno, za kateri klub gre. Vemo, koliko lahko plačajo tisti iz najmočnejših lig in koliko nekateri drugi, toda o zneskih zares ne bi govoril. In niso določeni, lahko pa potrdim, da je zanimanje za oba veliko, toda konkretnih pogovorov o morebitnem prestopu za zdaj ni,« je povedal snovalec kadrovske politike v Fazaneriji Denis Rajbar.

Značke: nogomet, mura, laci, cipot

Članki iz rubrike