stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ba
ba
1 06.11.2019 18:28:11

VELIKANSKI USPEH! Slovenci osupnili nekdanje šefe ZLATKA ZAHOVIĆA

Martin Metelko
Obetavni Domžalčani zablesteli v ligi prvakov za mlade.

Potem ko so sijajno opravili svojo nalogo v prvem kvalifikacijskem krogu v ligi prvakov za mlade, ko so izločili romunski Viitorul, so domžalski upi zablesteli tudi na prvi tekmi drugega kroga in imajo lepo priložnost za uvrstitev v nadaljnje tekmovanje. Varovanci Darka Birjukova so gostovali v Portu in se z vrstniki portugalskega velikana razšli z izidom 2:2 (0:0), kar je izjemen dosežek, saj so upi Porta aktualni zmagovalci tega tekmovanja, v prejšnji sezoni so v finalu v Nyonu s 3:1 ugnali Chlesea. Remi je kakopak tudi izjemno izhodišče za povratni dvoboj, ki bo 27. novembra ob Kamniški Bistrici.

Rumeni bojevniki so s predstavo na Portugalskem tako rekoč osupnili gostitelje, predstavniki kluba, v dresu katerega je nekoč blestel Zlatko Zahović, presenečenja niso mogli skriti.

Razburljiva je bila zlasti zadnja tretjina dvoboja, ko so bili doseženi vsi štirje goli. Domžalčani so po dobri uri igre povedli, iz najstrožje kazni je bil natančen Svetlin. Sedem minut pozneje je Porto izenačil, v polno je meril Moreira, v četrti minuti sodniškega dodatka pa se je mreža slovenskih prvakov zatresla še enkrat, vnovič je bil uspešen Moreira. Toda to še ni bilo vse, gostje se niso vdali v usodo, za končni izid je v 98. minuti z mojstrskim prostim strelom poskrbel Pišek.

Članki iz rubrike