Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 06.11.2019 17:21:28

NESRAMNI KATALONCI! Češki vratar RAZKRIL, kako grdo so se obnašale Barcine zvezde

Profimedia
Velika točka praške Slavie v Barceloni še vedno dviga prah. Še posebej zaradi tega, kar se je dogajalo po koncu srečanja.

Nogometaši čeških prvakov so po remiju v Milanu z Interjem priredili novo, še večje presenečenje v ligi prvakov. Na stadionu Camp Nou so z Barcelono odigrali brez zadetkov. Vratar gostov Ondrej Kolar je bil najzaslužnejši za točko, od svojih šestih obramb so bile štiri spektakularne.

No, prav Kolar je po tekmi za češke medije spregovoril o dogajanju po zaključnem sodniškem žvižgu. Katalonski zvezdniki se do tekmecev namreč niso obnašali primerno, zelenico so zapustili brez pozdrava. "Messi in vsi ostali igralci so kar odšli. Niso se rokovali z nami. Bilo je res žalostno. Mi smo bili navdušeni, ker smo igrali z Barcelono na Camp Nouu, proti vsem tem zvezdnikom. Želeli smo z njimi zamenjati drese, vendar njihov odnos ni bil primeren," je za češke medije dejal Kolar.

slavia
Profimedia


No, eden od domačih igralcev je bil vendarle izjema. "Marc Andre ter Stegen me je počakal v tunelu. Zaustavil me je in mi dejal, da že dalj časa ni videl nekoga, da tako dobro brani. Rekel je, da je užival v moji predstavi. Slišati takšne pohvale od tako dobrega vratarja ... Naježil sem se. To je bila neverjetna izkušnja."

Barcelona je po remiju v Dortmundu izgubila še drugi par točk, a je z osmimi točkami vseeno na prvem mestu lestvice skupine F. Slavia je kljub uspehu v katalonski prestolnici še vedno na zadnjem mestu.

Značke: barcelona, slavia

Članki iz rubrike