mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 08.07.2019 19:15:59

Iz ARSENALA na Bonifiko: Koprčani pripeljali novinca, ki bi morala DELATI RAZLIKO!

Nikola Miljković
Koprčani so po osvojitvi naslova državnega prvaka leta 2010 padli precej nizko, toda prejšnja sezona je bila za njih prelomna.

Iz tretje lige so napredovali v drugo, v kateri imajo najvišje ambicije. Njihova želja je, da bi se čim prej vrnili med elito, uprava kluba pa je trenerju Miranu Srebrniču pripeljala nekaj novincev, s katerimi bi bil cilj lažje dosegljiv.

Že prej so si Koprčani zagotovili usluge 35-letnega čuvaja mreže Igorja Nenezića, ki se je vrnil iz Izole, iz Domžal je prišel Žan Žužek, iz malteške Floriane se je vrnil povratnik Goran Galešić.


Tridesetletni vezist je v Sloveniji pustil velik pečat, saj je v dresih Gorice, Kopra in Celja odigral 163 prvoligaških tekem, na katerih je zabil 38 golov.

Zdaj pa so Koprčani dobili še dve precej odmevni okrepitvi. Prvi je Darko Mišić, 28-letnik je bil doslej član bosansko-hercegovskega prvoligaša Zvijezda 09 in se najbolje znajde na mestu desnega branilca. V Premijer ligi je lani nastopil na 24 tekmah in zabil en gol, sicer pa gre za izjemno izkušenega nogometaša, ki je v tem tekmovanju zbral 18 nastopov in zadel štirikrat. Ob tem ima tudi 47 nastopov v elitnem hrvaškem prvenstvu, v katerem je nosil dres Zadra in Istre.

Drugi novinec pa je hrvaški osrednji branilec Ivan Jelić-Balta. Šestindvajsetletnik v drugem delu sezone sicer ni imel kluba, pred tem pa je bil slabo leto član ukrajinskega prvoligaša Arsenala iz Kijiva. Pred tem je bil v domovini član Varaždina in Rudeša.

Članki iz rubrike