kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 08.07.2019 18:11:12

Da, TO JE TO, s TEM bi uresničil SANJE: Kylian Mbappe jasno povedal, KJE si želi igrati NASLEDNJE LETO!

Kylian Mbappe
Profimedia
V zadnjem času se je veliko ugibalo o tem, kje bo kariero nadaljeval Kylian Mbappe.

Francoska nogometna senzacija ima precej snubcev, je pa res, da si ga lahko privošči le malokdo. Zgolj nekaj dni nazaj se je v različnih evropskih medijih pojavila trditev, da si Mbappe želi zapustiti PSG. Njegova želja pa je, da bi igral za Real.


Za zdaj se to očitno še ne bo uresničilo, čeprav bi ga na stadionu Santiago Bernabeu radi videli vsi, verjetno bi se ga še najbolj razveselila trener Zinedine Zidane in predsednik kluba Florentino Perez. Je pa jasno nekaj drugega, fant je jasno in glasno povedal, kje si želi igrati naslednje leto. "Osvojiti moram še evropsko prvenstvo s Francijo, toda moja želja je, da bi igral na olimpijskih igrah. Zakaj ne že naslednje leto? Vedno sem govoril, da so to moje sanje, vendar pa to ni odvisno samo od mene," je razložil Mbappe.

Pri zvezi se zelo dobro zavedajo, da ni igral v kvalifikacijah za olimpijske igre, Francozi so si nastop zagotovili z uvrstitvijo v polfinale evropskega prvenstva za igralce do enaindvajsetega leta starosti. Toda vseeno obstaja možnost, da bi ga vzeli s sabo, čeprav so igre na sporedu le dva tedna po koncu Eura 2020. Predsednik zveze Noel Le Graet je povedal, da je vesel, ker Mbappeja zanima nastop na olimpijskih igrah. Vseeno pa se bo najprej pogovoril s Sylvainom Ripolijem, selektorjem reprezentance U-21, in njemu prepustil končno odločitev. "Fantje, ki so si priigrali nastop na igrah, si zaslužijo biti tam. Lahko imamo drugačno moštvo, a bom presenečen, če se bo to zgodilo v Tokiu," je še dodal Le Graet.

Značke: kylian-mbappe, psg

Članki iz rubrike