Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 08.07.2019 13:42:48

Zvezdnik Mure ŠOKIRAN in ŽALOSTEN: Ne vem, kaj se nam dogaja. Najprej ...

Sobočani so med odštevanjem do začetka nove sezone ostali brez dveh nadvse pomembnih členov. Najprej je za nejevoljo v Fazaneriji poskrbela poškodba Nika Lorbka, nakar je sledil nov šok. Zaradi težav z mišico je na prisilnem počitku tudi Nino Kouter, ki na četrtkovi prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za ligo Europa proti Maccabiju v Hajfi prav tako ne bo igral.

Pisali smo že, da je Nino Kouter v Brežicah izpustil prijateljsko preizkušnjo z Zrinjskim, toda na ravnici so verjeli, da preglavice z mišico vendarle niso hujše. Zadnji pregled je razkril drugače; eden od ljubljencev navijačev bo moral mirovati vsaj teden dni, kar seveda pomeni, da je soboška desetica za obračun v Hajfi izgubljena. Kot da bi se v zadnjih dneh vse zarotilo proti soboškemu prvoligašu ...


"Ob določenih gibih sem čutil bolečino in verjel, da bosta dva dneva počitka odpravila težavo, a ko sem se vrnil k treningom, se je vse skupaj ponovilo," je nejevoljen Kouter. "Seveda mi ni vseeno. Šokiran sem oziroma v prvi vrsti žalosten, ker v četrtek proti Maccabiju ne bom mogel igrati. To sem si neizmerno sem želel, veselil sem se dvoboja. Ne vem, kaj se nam dogaja v zadnjem času. Zakaj se nam to dogaja? Najprej Lorbek, zdaj jaz ... Res škoda. Upam le, da smo zdaj že pokurili vso nesrečo za celotno novo sezono," je globoko vzdihnil 25-letni nogometaš.

V teh dneh je v Fazaneriji kakopak vse podrejeno četrtkovi tekmi v Izraelu. "Popolnoma jasno je, da nam je žreb namenil zelo zahtevnega nasprotnika. Zavedamo se kakovosti Maccabija, vendar to nikakor ne pomeni, da smo se že predali. Verjamem, da lahko iztržimo rezultat, s katerim bomo v pričakovanju povratnega dvoboja ohranili upanje na napredovanje. In seveda verjamem, da bom takrat že lahko igral."

Članki iz rubrike