900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
0 30.06.2019 16:39:11

Prekmurci z NOVIM imenom in beograjskim PARTIZANOM

Arsen Perić
Na ravnici so pljunili v roke, pod drobnogledom tudi zaradi Mure.

Beltinčani so predstavili novega trenerja Radovana Karanovića, ki je na ravnici že pred dnevi pljunil v roke in se lotil dela, ki bo pod drobnogledom prekmurske nogometne javnosti. Tudi zaradi Mure, s katero je nekdanji prvoligaš pred kratkim sklenili dogovor o sodelovanju oziroma partnerstvu, kar v začetnem obdobju pomeni zlasti to, da se bodo nekateri obetavni igralci iz Fazanerije v iskanju tekmovalnih minut preselili k sosedom in poskušali opozoriti nase.
Sicer pa je klub iz nekoč najbolj nogometnega kraja na sončni strani Alp podpisal pomembno sponzorsko pogodbo s podjetjem Tratnjek d.o.o, posledično bodo 'Žuti Marki' v prihajajoči sezoni igrali z imenom ND Beltinci Klima center Tratnjek, ki bo pomagalo tudi mladinski in kadetski ekipi, podjetje Aluvar iz Gančanov pa bo potrebna finančna sredstva zagotovilo za selekcijo U-15, ki bo tekmovala na najvišji ravni v svoji starostni kategoriji.
Naslednik Zlatka Gaborja bo sposobnosti svojih varovancev v naslednjih dneh spoznaval na treningih, v sredo (3. julija) pa je na sporedu prva prijateljska preizkušnja. In nadvse zahtevna ter atraktivna. Na nasprotni strani bo namreč beograjski Partizan, prihodnji konec tedna bodo rumeni merili moči s še eno črno-belo zasedbo – iz Murske Sobote.

Članki iz rubrike