gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ba
ba
4 30.06.2019 11:51:58

ZLATKO ZAHOVIĆ se je oglasil po TREH PORAZIH in razkril: Po NOVEM KONCEPTU dela smo ...

Martin Metelko
Mariborčane v pripravljalnem obdobju čaka le še ena prijateljska tekma proti hrvaški Gorici, misli pa jim kakopak že uhajajo k evropski premieri proti islandskem Valurju. Kaj o do zdaj opravljenem in prihajajočih izzivih meni športni direktor?

Vijoličasti začenjajo zaključni del priprav in pogledujejo proti prihajajočim izzivom, a aktualnem trenutku prvakov je spregovoril Zlatko Zahović. Maribor je izgubil vse tri tekme proti uglednim nasprotnikom, a športnega direktorja to ne skrbi. Ravno nasprotno: "Prvi del priprav smo oddelali vrhunsko. Ob visokih temperaturah in po novem konceptu dela smo lahko zelo zadovoljni s storjenim. Fantom ni lahko, ker je delovni ritem zahteven, z zahtevnimi tekmami proti ruskemu, poljskemu in češkemu prvoligašu. Opazno je, da so v tej fazi noge težke, kar je razumljivo, saj je način priprav na prvo tekmo v sezoni drugačen. Žreb nam je namenil nasprotnika v polnem tekmovalnem ritmu in potencialno drugega, ki je prav tako sredi tekmovanja. Delo je zasnovano pripravam na kvalifikacijske boje, tako da sem s prikazanim ob opravljenem delu zelo zadovoljen," je o dozdajšnjem poteku priprav za spletno stran aktualnih prvakov povedal športni direktor vijoličastih.

V igralski zasedbi je nekaj novih imen. "Novi igralci so potrdili, da imajo kvaliteto. Pripravljeni so nositi težo dresa in težo izzivov. Vnema in sprejemanje novih informacij sta na vrhunski ravni, kar nas navdaja z optimizmom. Njihove zmožnosti niso vprašljive in verjamem, da bo naša skupna zgodba zelo dobra,"pravi Zlatko Zahović.

Medtem se je začelo zaključno odštevanje do začetka nove sezone, do prve tekme 1. kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti islandskem Valurju. "Prepričan sem, da bomo na prvo tekmo prišli pripravljeni na vse izzive, ki nas čakajo. Komaj čakamo začetek sezone. Ovire so Mariboru primerne, torej težke. Treba se bo prilagoditi na razmere specifičnega gostovanja na Islandiji, čaka nas tekma na umetni travi, a trenutna podoba moštva deluje zelo dobro. Kmalu bo tudi več svežine, brez težkih nog in lahko z zadovoljstvom, z optimizmom zremo proti otvoritvi sezone," je optimist snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo.

Članki iz rubrike