franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
6 30.06.2019 13:00:50

Resno? RESNO, gospod Mandarić? Laž ima kratke noge, tole 'priznanje' bo ZATRESLO SLOVENIJO!

BOBO
Milan Mandarić v pogovoru za srbski Happy TV ni bil ravno iskren.

Milan Mandarić je s svojim prihodom k Olimpiji ponovno prebudil zaspano Ljubljano, od takrat, ko je prevzel vajeti kluba, pa so Ljubljančani prekinili več letno sušo. Navijači so spet začeli prihajati na tekme, njihovi ljubljenci pa so imeli za seboj izjemno uspešno obdobje. Med drugim je Olimpija osvojila dva naslova državnega in dva naslova pokalnega prvaka, kar je ob močnem Mariboru vsekakor izjemen dosežek.

A vse le ni tako lepo, kot se zdi na prvi pogled. Navijači so bili zadovoljni, a je Milan Mandarić s svojim nespametnim početjem izgubil njihovo zaupanje. Vse več je bilo kritik, da je izgubil kompas, sodu pa je izbilo dno slovo izjemno uspešnega Hrvata Igorja Bišćana. Nekdanji nogometaš je bil eden od številnih trenerjev, ki jim je ameriško-srbski poslovnež pokazal vrata, a je bila to po mnenju nogometne javnosti (in še posebej navijačev Olimpije) ena njegovih največjih napak.



Green Dragonsi in ostali navijači so zaradi tega večkrat ostro protestirali, vse skupaj pa je prišlo celo tako daleč, da so predsednika podili iz kluba. Na tribunah so se pogosto znašli transparenti, ki so bili namenjeni proti Mandariću, pogostokrat je na stadionu v Stožicah odmevalo "Milan od*ebi". Navijači so povedali svoje, še zdaj je ogromno takšnih, ki si Mandarića ne želijo več v klubu.

A če vprašate predsednika Olimpije, temu ni tako. Kot je Mandarić pojasnil v pogovoru za srbski Happy TV, ga v preteklosti nihče in nikoli in podil iz kluba, v katerem je deloval. "Ali so navijači že kdaj zahtevali, da odidete iz kluba?" ga je z neposrednim vprašanjem soočil novinar, prvi mož Olimpije pa je močno presenetil z odgovorom.  "Ne. Še nikoli in nikjer. Edino, kar so me kadarkoli prosili, je bilo, da naj ostanem," je pojasnil Mandarić, ki je očitno hitro pozabil na dogajanje v Ljubljani.

Članki iz rubrike