Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

nu
nu
0 02.06.2019 10:18:44

Gazpromov projekt Nogomet za prijateljstvo: Slovenec izbran za najboljšega igralca turnirja!

Z velikim finalom na glavnem mestnem trgu v Madridu se je zaključila letošnja izvedba Gazpromovega mednarodnega družbeno-odgovornega programa za otroke – Nogomet za prijateljstvo.

V finalu je s svojo ekipo nastopil tudi Matevž Parte, mladi igralec NK Bravo. Matevž je v polfinalu z odločujočim zadetkom popeljal svojo ekipo v finale, kjer pa so žal morali priznati premoč.

Matevž Parte, ki je blestel tudi v finalu, saj je prispeval asistenco za vodstvo svojega moštva (tekmeci so izenačili tik pred koncem in bili na koncu uspešnejši po streljanju najstrožjih kazni, Matevž je bil natančen iz bele točke, njegovi kolegi pač ne) je bil po koncu finala izbran za najboljšega igralca celotnega turnirja Nogomet za prijateljstvo.

matevz2
Zaključni del projekta Nogomet za prijateljstvo 2019 je potekal med 28. majem in 1. junijem v Madridu. Udeležili so se ga otroci iz 211 držav in regij sveta. Med njimi je tudi pet slovenskih predstavnikov; Bian Zupanc (NK Aluminij), Matevž Parte (NK Bravo), Ana Nabergoj (ND Primorje Ajdovščina), Marika Prošek (ŽNK Radomlje) in Rene Rantuša Lampreht (NK Maribor).

Članki iz rubrike