evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 02.06.2019 09:50:38

RAZKRIL JE VSE: Neymar tarča grozljivih obtožb, zdaj je pokazal VSO VROČO VSEBINO! (video)

Profimedia
Neymar je zanikal hude obtožbe.

Brazilski nogometni superzvezdnik Neymar se spopada s hudimi obtožbami. V Braziliji ga je neimenovana rojakinja prijavila policiji, ker naj bi jo v hotelski sobi v Parizu posilil.

Nogometaš PSG-ja jo je spoznal prek instagrama, se z njo nekaj časa dopisoval, nato pa ji plačal letalsko karto in jo povabil v hotel v Parizu. Dobila sta se 15, maja, tistega večera je v hotel prišel vinjen, sprva naj bi se le pogovarjala, nato pa naj bi postal agresiven. Pri tem naj bi jo celo posilil, kar pa je nogometaš že zanikal.

Nogometaš je objavil sedem minut dolg posnetek, v katerem je med drugim dejal: "Obtožen sem bil posilstva, kar me je zelo prizadelo. Vsi, ki me dobro poznajo, vedo, da ne bi nikoli storil česa takšnega. To je daleč od resnice, zelo sem razočaran, zato bom razkril del mojega življenja. To se mi zdi pomembno, saj bom le tako lahko dokazal, da tega nisem storil."

Neymar je v nadaljevanju razkril vso vsebino pogovora z Brazilko, ki je na policijo že oddala obtožnico. Začela sta si dopisovati 11. maja, poslala mu je kar nekaj zelo erotičnih in nazornih fotografij, on pa ji je odkrito dejal, da mu je zelo všeč. Zadnje sporočilo na posnetku je bilo poslano 16. maja, torej dan po domnevnem posilstvu, a o tem sramotnem dejanju ni bilo govora.

neymar 5

neymar 2

neymar 4

Galerija
Značke: neymar, brazilija

Članki iz rubrike