giani poposki zarja predin Odkrito.si

Poglejte Predinovo vnukinjo! Čigava kopija je?

archie Svet24.si

Ugiba se, komu je Archie vse bolj podoben!?

planet Petisvet.si

Vpliv božanstev z neba na dneve v tednu

eksplozija gorica Svet24.si

FOTO in VIDEO: Eksplozija v Gorici terjala tri ...

andrej in konstantin Svet24.si

Dragulj slovenske kulture in zgodovine, ki ga je ...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

Jacqueline Kale Njena.si

Zvezda nove sezone Ljubezni po domače zmagala v ...

rb
rb
0 24.12.2018 12:52:15

Vse delajo za to, da se NE BI VRNIL Mandarić: Zgodilo se je nepričakovano, vedeli so le redki!

BOBO
Izredna skupščina se je zgodila nepričakovano, z njo so bili menda seznanjeni zgolj vpleteni akterji, dejstvo pa je, da je koprski tretjeligaš dobil novo vodstvo kluba.

Dozdajšnji predsednik Valter Valenčič je odstopil s položaja prvega moža kluba, ostal bo član UO, na predsedniško mesto pa se je vrnil znan obraz; po treh letih so vajeti kluba znova v rokah Anteja Guberca. Zaradi odstopov dveh članov je bil dopolnjen nadzorni odbor, razširjen je bil tudi upravni odbor.

Vsekakor je zanimivo, da je skupščina potekala hkrati s konstitutivno sejo sveta Mestne občine Koper, na kateri je Aleš Bržan tudi uradno postal koprski župan. Boris Popovič poraza sicer ne namerava priznati kar tako, napovedal je, da bo na upravnem sodišču izpodbijal poročilo občinske volilne komisije.O tem, kakšno je ozadje izredne skupščine, lahko le ugibamo, marsikdo pa je prepričan, da gre bržčas na neki način tudi za varovalko pred Milanom Mandarićem. Znano je, da je predsednik Olimpije v primeru padca ‘velikega sovražnika’ Borisa Popoviča napovedal veliko vrnitev v Koper. Ne le na poslovnem, temveč tudi na nogometnem področju, novi (stari) obrazi na Bonifiki bi potemtakem preprečili vsaj uresničitev športnega scenarija. Ni skrivnost, da Ante Guberac z ameriškim poslovnežem srbskega rodu ni v najboljših odnosih, še zlasti pa to velja za nekdanjega tesnega sodelavca Francija Matoza, ki je postal član UO, v katerem so poleg njega še Goran Malenič, Dejan Škerlič in Valter Valenčič.

»Drži, da me v zadnjih letih ni bilo zraven, ostal pa sem navijač. S Koprom sem osvajal lovorike, v spodobni luči smo se predstavili tudi na mednarodnem prizorišču. Ker odnosi z glavnim pokroviteljem Luko Koper niso dorečeni, sem se odločil priskočiti na pomoč. Prihajam kot pokrovitelj, zato se mi zdi prav, da imam odločilno vlogo. Hitro smo se dogovorili, ne vidim nobenih težav za naprej,« med drugim pravi prvi mož Grafista Ante Guberac. Vsaj za zdaj drugih pretresov bojda ni pričakovati, snovalec kadrovske politike naj bi kot športni direktor še naprej ostal Boško Županović, ki je z Milanom Mandarićem prav tako na ‘bojni nogi’ …

Značke: koper, guberac, mandarić

Članki iz rubrike