Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.12.2018 10:11:54
Deli članek:

Stike so že navezali: Maribor si obeta zaslužek, vse bo znano zelo kmalu!

Po koncu prvega dela sezone prevladuje zatišje, ki pa gotovo ne bo trajalo pretirano dolgo. Darko Milanič in njegovi varovanci bodo 7. januarja začeli priprave na spomladanske izzive, marsikaj bi se utegnilo dogajati tudi na kadrovskem področju.

Darko Milanič in njegovi varovanci so na zimskem oddihu. Spet se bodo zbrali 7. januarja na tradicionalni večerji, naslednji dan bodo opravili prvi trening v letu 2019. Do takrat sprememb v igralski zasedbi bržčas ne bo, skoraj gotovo pa brez njih ne bo šlo do konca prvega meseca v letu. Med tistimi, ki so pod drobnogledom oglednikov iz tujine, je tudi Amir Dervišević. Kakšna bo njegova nadaljnja usoda, za zdaj ostaja negotovo, izvedeli pa smo, da sta konkretno zanimanje za njegove usluge pokazala vsaj dva kluba in da so predstavniki obeh že navezali stike s športnim direktorjem Zlatkom Zahovićem, ki je v teh dneh sicer v Združenih državah Amerike.

Kdo sta snubca, ostaja skrbno varovana skrivnost, do bolj oprijemljivih pogovorov naj bi prišlo po novem letu, bolj ali manj pa je jasno, da Mariborčani pričakujejo odškodnino okrog milijona evrov, transfermartk trenutno tržno vrednost najboljšega podajalca slovenske lige ocenjuje na 800 tisoč evrov. Dobili smo namig, da naj bi obstajala precejšnja verjetnost, da bo 26-letni Ljubljančan zamenjal klubske barve, več naj bi bilo znanega do sredine prihodnjega meseca.