nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

nu
nu
0 06.10.2018 10:52:11

POL MILIJONA evrov!? Navijači Kopra OGORČENI! Ko bodo prišli Dragonsi in Viole, bo to … (foto)

Nikola Miljković
Del koprske zunanje preobrazbe je bil tudi stadion Bonifika.

Morda ste vedeli, morda niste. Toda Salerno, mesto na jugu Italije, kjer zime skorajda ne poznajo, slovi predvsem po svoji – decembrski okrasitvi! Ne, to ni izmišljotina, to je resnica. "Ugotovili smo, da s tem pozimi zaslužimo več, kot s poletnim turizmom," je pred časom izjavil župan Salerna. In njihova božično-novoletna okrasitev je res prekrasna. Skorajda neverjetna. In je celo tako dobra, da so se celo v Kopru odločili, da jo bodo – kopirali! Kot poročajo obalni mediji, je koprska občina za svetlobno okrasitev mesta namenila kar 540.000 evrov. Torej več kot pol milijona!

Seveda se boste vprašali, kaj ima vse to skupnega z nogometom. Toda dejansko ima. In to še kako. Sploh v luči dejstva, da bo čez teden in pol v Kopru gostovala Olimpija, ki je v tem mestu že od nekdaj osovražen gost. Pred Bonifiko so namreč stala kar precej gromozanska nogometna žoga, sestavljena iz nešteto lučk. Pod žogo bo svetil napis "FC Koper", nad čemer bi morali biti vsaj prebivalci tega mesta navdušeni.

Toda vsi dejansko niso. "Tipa, ki se je spomnil tega, je treba tožit in mu vzeti licenco," je bil kristalno jasen eden od koprskih spletnih uporabnikov, ki je med drugim dodal, da bodo težave skoraj zagotovo nastale že ob obisku prve skupine gostujočih navijačev. Tem naj bi bila steklena žoga še posebej zanimiva in bo posledično "metala bakle v to". No, ali bo temu res tako ali ne, bomo videli že kmalu. Čez deset dni bodo Koper obiskali Green Dragonsi

koper bonifika
DK

Značke: fc-koper, bonifika

Članki iz rubrike