kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 25.09.2018 08:20:45

Težavam ROMOV ni videti konca! Roma je morala znova PRISILNO počivati, tole je razlog!

Nikola Miljković
V Prekmurju je pestro.

Zaplet na ravnici, o katerem so kolegi časopisa Ekipa SN poročali pred dnevi, še ni dobil epiloga. Spomnimo, sodniki iz MNZ Murska Sobota ne želijo deliti pravice na tekmah Rome v drugi članski ligi. Razlog? Počutijo se ogrožene, kar je posledica nedavnega incidenta na Tišini, kjer je igralec Rome Davor Horvat najprej grobo žalil sodnika, nato ga je s pestjo močno udaril v zatilje in ga povrhu še pljunil v obraz. Prislužil si je petletno prepoved nastopanja, toda takšna kazen ni ugasnila alarma v sodniških vrstah.

Predsednik MNZ Danilo Kacijan je začasno rešitev našel v izposoji sodnikov iz MNZ Ptuj, ki so si drznili voditi romski derbi med Romo in Puščo, toda zadnji konec tedna je Roma znova počivala. Morala bi gostovati v Dokležovju, a ker soboški sodniki niso preklicali bojkota, je bila tekma odpovedana. »Treba je najti rešitev, ki bo ustrezala vsem. Moramo jo, drugega nam ne preostane,« poudarja Danilo Kacijan, a za zdaj v svoji nameri ni uspel.

Kako se bo vse skupaj razpletlo, ostaja zavito v tančico skrivnosti, morda pa bo več znanega danes, ko se bo zgodilo srečanje vseh vpletenih strani. Ali če hočete, soočenje; za isto mizo bodo sedli prvi mož MNZ Murska Sobota in podpredsednik NZS Danilo Kacijan, predsednik MDNS Murska Sobota Božidar Crnkovič in predsednik NK Roma Zlatko Hahn.

Značke: roma, romi

Članki iz rubrike