Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
3 24.09.2018 15:30:52

Ali mu grozi KAZEN!? Zvezdnik Barcelone po koncu prvega polčasa v tunelu počakal sodnika in mu ...

Dogajanje na tekmi Barcelona - Girona še zmeraj buri duhove.

Dogodek na nedeljski tekmi med Barcelono in Liverpoolom še zmeraj buri duhove. Katalonci se ne bodo kar tako pomirili, prepričani so, da se jim je zgodila krivica.

Že na zelenici je bil med najbolj glasnimi Gerard Pique, ki je po poročanju španskih medijev z napadi nadaljeval v tunelu, ki vodi proti slačilnici. Clement Lenglet je dobil sporni rdeči karton v 35. minuti tekme, po koncu prvega dela igre pa je Pique v tuneli pričakal glavnega sodnika. Gil Manzano tega zagotovo ni pričakoval, nameni pa niso bili nič kaj plemeniti.



Španski branilec je sodniku veliko očital. "Vse je jasno. Ali resno misliš, da je bilo namenoma?" je začel Pique, ko ga je prekinil Manzano in z rokami pokazal, kaj je storil Lenglet. "Poslušaj me, komolec je dal ven in to je dobro vedel," je dejal Manzano. Pique se ni pomiril, v nadaljevanju pa španskega sodnika obtožil, da je del zarote. "Zgodovina govori sama zase," so bile zadnje besede Piqueja, zaradi katerih bi se lahko znašel v težavah. Če bo sodnik incident omenil v poročilu po tekmi, bi nogometaš Barcelone lahko dobil dodatno kazen.

Pique je namreč v preteklosti istega sodnika že obtožil pristranskega sojenja, v zadnjih letih pa je rdeči karton pokazal še nekaterim drugim nogometašem Barcelone.

Značke: pique, barcelona

Članki iz rubrike