pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

ukc ljubljana m24 sr Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Goran Dragić, Greice Murphy Njena.si

Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

nu
nu
0 21.09.2018 21:56:54

To so SRHLJIVI prizori ob poškodbi Vinka. Igralci krilili z rokami in iskali pomoč, PANIČNI KLIC reševalnega vozila kar z igrišča (video)

Dvoboj med Fužinarjem in Nafto je zaznamoval tudi neljubi dogodek.

O tem, da se je uvodna tekma 8. kroga 2. SNL med Fužinarjem in Nafto razpletla brez golov, smo že poročali, prav tako kot o tem, da je dvoboj zaznamoval neljub dogodek v končnici. Po podaji iz kota so Lendavčani izbili žogo iz svojega kazenskega prostora, proti njej pa je odločno krenil eden od domačih igralcev in hkrati pokosil kar tri varovance Franca Fridla. Najhuje jo je skupil Vedran Vinko, ki je dobil nenameren udarec v prsni koš in glavo, po katerem ga je obšla slabost, za trenutek je ostal tudi brez zavesti.

Da je stanje hujše, kot so najprej predvidevali, so kmalu spoznali tudi akterji na igrišču in začeli iskati pomoč, toda prisotni sta bili le fizioterapevtki obeh ekip. Reševalnega vozila in reševalcev ni bilo, paničen klic so dobili kar z zelenice in po daljšem čakanju so le prispeli na stadion ter napadalca Nafte odpeljali v bolnišnico v Slovenj Gradec na dodatne preglede. Pred tem prizori na igrišču nikakor niso bili prijetni, bili so celo srhljivi, dovolj zgovorni so tudi odzivi igralcev. Vse skupaj si lahko ogledate v priloženem videoposnetku, opisano dogajanje se začne pri 1.44.00.

Še enkrat dodajmo, da so dodatni pregledi razkrili, da z Vedranom Vinkom ni nič hujšega in se je z ekipo vrnil v Lendavo.

Članki iz rubrike