alenka_kosir16 Odkrito.si

FOTO: Poglejte, kaj ima doma Alenka Košir!

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 24. aprila

horoskop Petisvet.si

Horoskop: od 22.4. do 28.4.2019

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

jana in tomaz Svet24.si

Razočaranja, da gre domov, ni skrivala

03_Svetlana_Cigoj Njena.si

To je moški, ki ga ljubi zapeljiva Svetlana!

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

nu
nu
1 06.09.2018 09:53:20

STRAŠNO, zgodilo se je PRI NAS. Po izključitvi žalil sodnika, ga UDARIL in PLJUNIL, sledil je POZIV k PRETEPU

Na tekmi na ravnici so gledalci spremljali neljube prizore.

V 3. krogu 2. članske lige MNZ Murska Sobota je bila na sporedu tudi tekma Tišina – Roma, ki ima pestro zgodovino. V preteklosti je bilo že pogosto zelo vroče, tudi incidentov ni manjkalo, žal se je zgodil še eden.

Tekma je bila namreč v 58. minuti pri vodstvu gostiteljev s 4:2 prekinjena. Sodnik Simon Grlec iz Mačkovcev je pokazal rdeči karton Davorju Horvatu, s čimer se igralec Rome nikakor ni mogel sprijazniti. Najprej je grobo žalil delivca pravice in ga nato s pesto močno udaril v zatilje. Ko se je sodnik obrnil, ga je pljunil še v obraz, nakar so nadaljnje divjanje preprečili njegovi soigralci.

A to še ni bilo vse. Po prekinitvi je k sodniku pristopil igralec Rome Emil Kovač, ki ga je žalil in grozil akterjem ter spodbujal soigralce k pretepu. Prijavljen je bil tudi predstavnik Rome na tekmi, sicer pa predsednik kluba Zlatko Hahn, ki se je med tekmo in po njej zelo vulgarno, žaljivo in nešportno vedel do akterjev dvoboja

Obema igralcema je disciplinski sodnik tekmovanja za zdaj izrekel suspenz, tekma je bila registrirana z izidom 3:0 za Tišino.

Članki iz rubrike