milano, ulični prodajalec Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
0 05.06.2018 21:22:16

Trener mlade slovenske reprezentance s svojim NOVIM videzom v šoli OSUPNIL profesorje in učence. ŠE NIKOLI ni bil takšen!

Arsen Perić
Nekdanji odlični napadalec je moral izpolniti stavo.

Nogometaši Bilj se veselijo zgodovinskega uspeha, kraj s približno 1200 prebivalci so umestili na slovenski drugoligaški zemljevid. Sandi Valentinčič in njegovi varovanci so bili v dodatnih kvalifikacijah boljši od Dravograda in si povsem zasluženo zagotovili napredovanje v višji kakovostni razred tekmovanja, na nov izziv so pripravljeni.

valentincic gw
Grega Wernig
"Glede tega ni dvoma – druga liga da! Že pred časom je bila sprejeta odločitev, da se bomo v primeru napredovanja lotili drugoligaškega izziva. Smo majhen klub, toda imamo določeno tradicijo. Še zlasti z dobrim delom v mlajših selekcijah in to se nam je obrestovalo tudi zdaj. Ekipa je v 90 odstotkih sestavljena iz igralcev, ki so bili vzgojeni v Biljah. Gre za mlado zasedbo, ki ima še veliko prostora za napredek, tudi v nižjih starostnih kategorijah je nekaj posameznikov, ki bodo prišli zraven. V mislih imam tri ali štiri igralce izhodnega letnika mladincev in tudi kadeta. Naš cilj je nadaljevati delo s fanti, ki so zagotovili uvrstitev v 2. SNL, in skrbeti za njihov nadaljnji razvoj. Potenciala je dovolj, lahko so še precej boljši. Kar zadeva nove moči, bi po mojem mnenju potrebovali vsaj dve okrepitvi z dodano vrednostjo. Če bi to dobili, bi bilo odlično, v nasprotnem primeru si bomo prizadevali poiskati drugačne rešitve znotraj kluba," pravi trener Sandi Valentinčič.

frizura valentinciic
Zaradi uspeha svoje ekipe prisiljen spremeniti videz. Stava je pač stava, zato se je zgodilo striženje, dolgi lasje so preteklost. "Nikoli nisem imel kratkih las, in ko sem prišel v ponedeljek zjutraj v šolo, so bili vsi šokirani. Bil sem prava atrakcija," se je nasmejal profesor športne vzgoje v osnovni šoli Alojza Gradnika v Dobrovem, ki je tudi eden od trenerjev v mladi slovenski reprezentanci, ki ji kot selektor poveljuje Primož Gliha.

Članki iz rubrike