sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
3 05.06.2018 16:05:06

NORO! Ramos Z VSO SILO o Salahu in Kariusu! VEČ KOT ŠOKIRAL: Manjka še, da bi Firmino zmrznil, ker ..

Sergio Ramos pač ostaja Sergio Ramos.

Čeprav so bila ob njegovem današnjem nastopu na eni od španskih televizij dovoljena le vprašanja o svetovnem prvenstvu, se je novinar odlično znašel. Vprašal je namreč, kaj bi se zgodilo, če bi bila Španija v svoji skupini prva, Egipt bi bil v svoji skupini drugi in bi to pomenilo, da si se Sergio Ramos moral še enkrat srečati z Mohamedom Salahom. Jasno, Španec se ob tem ni mogel izogniti razpravi o slovitem prekršku, zaradi katerega je Egipčan moral zapustiti igrišče na finalu lige prvakov. 

"Jebemti, nekako ste me speljali do tega, da govorim o Salahu. Naj bo. Doslej nisem govoril, ker se je vse skupaj preveč napihnilo, a je prav, da končno spregovorim. Stvar je taka: on je mene zagrabil za roko, padla sva, v resnici pa si je poškodoval drugo roko. Ne tiste, za katero me obtožujejo ljudje. Obtožujejo me judo premeta, zdaj me glede Kariusa obtožujejo pretresa možganov po povsem običajnem trku. Samo še manj, da me Firmino obtoži, da je zmrznil, ker je nanj padla kapljica mojega potu."

Ramos je z izjavo resnično več kot šokiral, šel pa je še dlje. "Veste, kaj, dopisujem si s Salahom in lahko vam povem, da bi celo lahko igral igral drugi polčas, če bi se njegova služba odzvala drugače. Igral sem že v slabšem stanju, to vam zagotavljam. Za svetovno prvenstvo pa bo tako ali tako povsem nared, toda je pač tako, da je vse, kar naredi Ramos, precej bolj grozno in dramatično." Resnično neverjetne izjave, ki bodo odmevale bolj kot karkoli.    

Članki iz rubrike